Narin Güran Soruşturmasında Bir Gözaltı Daha: Neden Gözaltına Alındığı Ortaya Çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gitmek için çıktığı eve bir daha dönemedi. 11 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken,  Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Gözaltı sonrası geçen sürede Narin'in amcasının neden gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri şüpheli ile karşılaştırılacak.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı. Şüphelinin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habertürk muhabiri Narin'in amcasının gözaltına alınmasıyla ilgili çarpıcı detayı açıkladı. Amca Salim Güran'ın telefonunun Narin'in kaybolması sonrası 1 saat boyunca kapalı olduğu, Güran'ın bu yüzden gözaltına alındığı iddia edildi.

''Narin Bulundu mu? Narin'in Ailesi Ne Anlattı? Narin Olayında Tüm Gelişmeler''

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
31.08.2024

bu işin sonunda bütün aile tutuklanacak gibi hissediyorum organize bir kötülük ettiler çocuğa bence...umarım kötü haberi gelmez 😔😔

nedense haluk levent açıklama yaptığından berj hep amca şüpheli gibi geldi. cocuk sag olsun da baska bir sey istemiyoruz.

31.08.2024

Sağ olması imkansız gibi bir şey Tek beklentimiz acı çekmeden ölmüş olması

31.08.2024

narin nin katilinin bulunması dileğiyle 🙏🏻🙏🏻🥺🥺

TÜM YORUMLARI OKU (13)