Narin Güran'ın Katilini Saklamak İçin Jandarmaya Konuşmasınlar Diye Köylüleri Tembihleyen 2 Kişi Kim?

Kaybının 19. gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın şüpheli ölümünde soruşturma sürüyor. 8 yaşındaki kız çocuğu otopsinin ardından bugün toprağa verilirken, 24 kişinin sorgusuna devam ediliyor.

Gözaltına alınanlardan biri, cinayetle ilgili önemli bir itirafta bulunarak soruşturmanın yönünü değiştirdi.

İtirafların ardından, cinayetin şüphelisi olarak konuşulan isimlerin başında gelen amca Salim Güran’ın adı daha da öne çıktı.

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleşirken, katili korumak amacıyla kapı kapı dolaştığı belirtilen iki kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

A Haber'in canlı yayınında Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli bir gelişme, Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman tarafından duyuruldu.

Karaman, gözaltına alınan iki kişinin cinayet soruşturmasıyla ilgili dikkat çeken bir bilgiyi paylaştı.

Karaman’ın verdiği bilgilere göre, gözaltına alınan iki kişinin köydeki sakinleri, jandarmaya bilgi vermemeleri konusunda organize ettiği tespit edildi.

Bu kişilerin, cinayetle ilgili soruşturmayı etkilemek ve delillerin ortaya çıkmasını engellemek amacıyla çeşitli yöntemler kullanarak köylüleri susturduğu öne sürülüyor.

Köylülerin cinayetle ilgili birçok bilgiye sahip olduğu daha önce de iddia edilenler arasındaydı. Yetkililer, bu kişilerin kimliğini belirlemek ve cinayet soruşturmasındaki rolünü ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan cinayetle ilgili soruşturma, gözaltına alınan bir zanlının yaptığı itirafla yeni bir boyut kazandı.

Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edilen zanlı, sorgusunda çarpıcı bir açıklamada bulundu. Zanlı, “Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm” dedi.

Detaylara bu içeriğimizde yer vermiştik:

Narin Güran Cinayetinde İlk İtiraf: "Amcası Cesedi Çuval İçinde Bana Verdi"

İlginizi Çekebilir:

Bir Vatandaşın Narin’in Naaşı Bulunmadan 2 Gün Önce Yayınladığı Video Ortaya Çıktı
Narin'in Yerini Kim Bildirdi?: "Aileden Onu Seven Bir Kişi Var, O İtirafçı Oldu!"
CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ: "Hakim, Amcaya 'Narin Senin Kızın mı?' Demiş"

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
09.09.2024

Bu nasil koy? Bu kadar insan bir cocugun canini almak icin neden bu kadar ugras verdi.? Bir kucucuk cocuk neden olduruldu. Ne gordu? yada bu cocuk neden fazla geldi. Ve en onemlisi bir cocuga nasil kiydiniz??? bunlar nasil insan, Ben sahsen bu katillerin hapislerde damizlik gibi beslenmesini istemiyorum. hapis cezasi bana gore sacma bir ceza sistemi. idam geri gelmeli...

09.09.2024

Sonuna kadar haklısınız cezaevleri kapatılmalı bedava yiyip içip yatıyorlar tek sorun dışarı çıkmak bu da ordakilerin umrumda değil zaten avluya çıkıyorlar bunlar hayatsız insanlar kesinlikle suçlular deneylerde kullanmalı hayvan deneyleri tamamen yasaklanıp suçlu insanlar kullanılmalı ben bu oçları vergilerimle yedirip içirmek istemiyorum

09.09.2024

hadi onlar kapı kapı dolaştı siz neden polisle konuşmamak için organize oldunuz? demek ki aynı boksunuz

09.09.2024

Gün geçtikçe ve olanları gördükçe acımızı unutur olduk. pislikten gözlerimiz kapanacak. Ya niye susuyorsunuz? Bu köy hakikaten nasıl bir köy? Daha neyden korkuyorsunuz? Çıkın ve haykırın gerçekleri...

TÜM YORUMLARI OKU (16)