Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra derede saklanmış halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın günlerdir süren soruşturmasındaki sır perdesi henüz kalkmadı. Aileden birçok kişinin olduğu soruşturma devam ederken acılı baba Arif Güran'dan 'Nevzat' hakkında çok konuşulacak açıklamalar geldi. 

A Haber'e açıklamalarda bulunan Arif Güran, tutuklu bulunan Nevzat hakkında 'O adam her akşam gelip yanımda oturuyordu. O adam canidir. Ha yapan ha saklayan... Bana sorarsanız ondan başkası değildir. Olaydan bir kaç gün önce kızıma para vererek kendisine alıştırmış' dedi. 

İlk kaybolduğu günden bu yana Türkiye gündeminin en çok konuşulan konularından biri haline gelen, kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor.

Narin’in cesedi bulunmasından sonra bir çok kişi gözaltına alındı ancak tüm oklar Nevzat, amca Salim Gürkan ve annenin üzerinde.

8 yaşında hayattan koparılan Narin Güran’ın acılı babası Arif Gürkan, A Haber’e verdiği röportajda Nevzat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Arif Güran’ın Nevzat hakkındaki açıklamaları:

'Devletin gözünde ailemdeki 12 kişi şüphelidir. Kesin bir şekilde bu suçludur yapmıştır diyemiyoruz. Ama Nevzat Bahtiyar benim kızımı saklamış. O adam her akşam gelip yanımda oturuyordu. O adam canidir. 

Ha yapan ha saklayan... Bana sorarsanız ondan başkası değildir. Olaydan bir kaç gün önce kızıma para vererek kendisine alıştırmış.”

Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Narin Güran Cinayeti: Soruşturmayı Aydınlatabilecek Kamera Görüntülerine El Konuldu

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
30.09.2024

senin gibi baba da olmaz olsun. Ulan çok mu önemli katil kardeslerin ,eşrafin köylün bu küçücük masum kızından.Sen de böyle dedikçe ben de artık o uçuk teorilere inanmaya başladım. Ritüel için mi sattiniz lan kızı da sesiniz çıkmıyor.

Teknolojinin, tıbbın ve DNA biliminin böylesine gelişmiş bir seviyede, emniyet teşkilatının böylesine güçlü olduğu bir konjönktürde bu cinayetin hâlâ aydınlatılamamış olması bana inandırıcı gelmiyor açıkçası. Ha "adalet sistemi" derseniz işte o maalesef ülke tarihimiz boyunca hâlâ yerlerde, hiçbir dönemde bu kadar yerin dibine geçtiği de olmamıştır. İşte belki de sorun buradadır; yani birinin ya da birilerinin müdahalesiyle olayla ilgili gerçeklerin örtbas edilmeye çalışıldığından kuşkulanıyor insan ister istemez.

30.09.2024

yav he he

30.09.2024

Aynen... Yaw He he... Kardeşin karını oğlunu.... Tövbe ya... Toplaşıp toplaşıp Nevzata suç atacaz kararı almışlar, neyse parasını da vermişler... Hala pilava sadık kalıyor arkadaş....

TÜM YORUMLARI OKU (21)