Narin Güran Henüz Bulunmamasına Rağmen Amcasının Neden Tutuklandığını Gazeteci Alican Uludağ Anlattı

Diyarbakır’da 21 Ağustos’da kaybolan ve hala bulunamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın amcası S.G. tutuklandı. 

S.G.'nin avukatı yaptığı açıklamada Narin’e ait bir cesedin bulunmadığı halde 'Kasten öldürme' suçundan sevkinin hukuka aykırı olduğunu belirtti. 

Soruşturmayı yakından takip eden gazeteci Alican Uludağ ise amca S.G.’nin Narin bulunmamasına rağmen neden tutuklandığını anlattı. 

İşte detaylar… 

Türkiye’de herkes Diyarbakır’dan gelecek haberi bekliyor. 8 yaşındaki Narin 21 Ağustos’ta kayboldu, kendisinden günlerdir haber alınamıyor.

Hakimlik, Narin Güran’ın amcası S.G.’yi “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden kısıtlama” gerekçesiyle tutuklayarak cezaevine gönderdi.

S.G.'nin avukatı yaptığı açıklamada Narin’e ait bir cesedin bulunmadığı halde 'Kasten öldürme' suçundan sevkinin hukuka aykırı olduğunu belirtti.

Narin soruşturmasını yakından takip eden gazeteci Alican Uludağ da amcanın neden tutuklandığını anlattı. İşte Alican Uludağ’ın aktardığı bilgilerle amca S.G.’nin tutuklanma sebepleri:

“Narin Güran'ın amcası, "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarında "Kuvvetli suç şüphesi" görüldüğü için tutuklandı. Birden fazla suç şüphesi var. Çünkü Salim Güran'ın, küçük kızın kaybolduğu olay öncesi ve sonraki hareketleri şüpheli görülüyor.”

“Narin'in kaybolduğu zaman diliminde köyü terk ediyor. Bu süreçte telefonu özellikle kapalı. İfadesinde Narin'in kaybolduğu ve ailesinin arama yaptığı sıradaki zaman diliminde nerede ve ne yaptığını açıklayamıyor, "hatırlamıyorum" diyor.”

“Whatsapp görüşme ve mesaj kayıtlarının tümünü siliyor. Aracının şoför koltuğundaki DNA örneği ile anne ve babasının DNA örneği eşleşiyor.”

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Diyarbakır’da Kaybolan Narin Güran’ın Amcasının İfadesi Ortaya Çıktı
Diyarbakır’da Kaybolan Narin’in Amcası Tutuklandı!
Diyarbakır'da Kaybolan Narin İçin "Yaşamıyor mu?" Diyen Gülben Ergen'den Israrcı Yayın Yasağına Sert Sitem!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Diyarbakır’da Kaybolan Narin Hakkında Açıklama: Kan Örnekleri Eşleşti!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
02.09.2024

Şaçmalıklar silsilesi devam ediyor. Halen kafama oturmayan tonlarca şey var. Ailede aklı başında kimse yok. Tamamının açıklamalarıda hareketleride çelişkili. Zaten mimikleri yüz ifadeleri falanda bur değişik. Bende hiç acılı aile imajı yaratmadılar. Hepsi birşeyleri gizleyen amatörler ama ilginç bir şekilde kimse çözülmüyor. Bilmiyorum ama kafama yatmıyor.

02.09.2024

arabada kırmızı sıvı buldularsa iş tamamdır sadece nereye gömdüler onu itiraf etmelerini bekliyorlar kim ööldürdü köy biliyor susuyorlar büyük ihtimal

02.09.2024

umarım narin kardeşimiz sağdır🙏🏻🙏🏻🙏🏻

TÜM YORUMLARI OKU (11)