Narin Güran Davası: Mahkeme Başkanı Ramazan Dündar’ın Geçmişi Takdir Topladı

Tüm Türkiye, öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’ın davasını yakından takip ediyor. Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada bugün 3. gün. Oldukça gergin geçen davanın duruşmalarında mahkeme başkanı Ramazan Dündar’ın adil bir şekilde yönetimi ise takdir topluyor. Ayrıca Ramazan Dündar’ın, daha önce Kastamonu’da görevliyken yaşlı bir kadın mağdur için mahkemeyi evde kurdurtması da dönemin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından takdir edilmişti.

İşte Narin Güran davasının hakimi Ramazan Dündar hakkında bazı bilgiler…

Narin Güran’ın, Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili Narin’in annesi ve abisi dahil 12 kişi tutuklanmıştı.

Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği olayla ilgili davanın ilk duruşması geçtiğimiz perşembe günü yapıldı.

Halk TV’de yer alan habere göre, davayı yerinde takip eden gazetecilerin yaptığı paylaşımlarla davanın hakimi Ramazan Dündar dikkat çekti.

Kaynak

Mahkeme başkanı Ramazan Dündar’ın, gerek dosyanın her detayına hakimiyeti gerekse duruşmada tüm taraflar için adil şekilde yönetimi takdir topladı.

Öte yandan Ramazan Dündar’ın, 2018 yılında görevli olduğu Kastamonu’da yaşlı bir kadın için evde mahkeme kurduğu da ortaya çıktı.

Dönemin Adalet Bakanı Adulhamit Gül, Ramazan Dündar’ı sosyal medya hesabından tebrik etmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Salim Güran, Eskortlarla Görüştüğünü İtiraf Etmişti! Eşinin İtirafına İnanmadı: "Eşim Beni Aldatmaz" Dedi
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme: İmamın Telefonundan Cinsel İçerikli Görüntüler Çıkmıştı
Narin Güran Davasında ‘Gizli Tanık’ Ortaya Çıktı “Katil Amca Olmayabilir” Dedi

Popüler İçerikler

Tarih Verildi: 500 TL'lik Banknotlar Yolda
TSK'dan Atatürkçü Teğmenlerin Kılıçlı Yemini İçin Açıklama: "Mesele Kılıç Değil, Emre Uyulmaması"
Türkiye Kaçıncı Sırada? Bir Ankete Göre En Güzel Kadınların Bulunduğu Ülkeler Açıklandı
YORUMLAR
09.11.2024

Hakimler ve savcılar çok başarılı da olsa verecekleri ceza anayasanın belirlediği sınırlar içinde kalacak. Haberlerde duyuyoruz ya 800 yıl istendi vs diye hah işte yok öyle bişey! Bu ülkede en ağır ceza ağırlaştırılmış müebbettir. Tek kişilik hücrede kalınır onun da yatarı 30 yıldır! Normal müebbette ortalama 28 yıl filan kalınıyor. Ama yaklaşık 8-10 yıl içerde kaldıktan sonra hal ve tavırlara göre açık cezaevine çıkıyorlar. Biraz daha kalınca çarşı iznine kadar veriliyor. Zaten adalet sistemimiz o kadar boşluk içeriyor ki sanıklara en küçük şeyde indirim veriliyor. En basitinden takım giydi diye değil duruşmayı sabote etmedi diye indirim alıyorlar hakim vermese bu yasal hak olduğu için avukat itiraz eder yüksek mahkeme kararı bozar indirim verilir. Bu insanlar hapiste 1 gün fazladan kalsa devlet tazminat öder. Yani suçluyu kayıran bi sistemde hakim de savcı da gerçek adaleti sağlayamaz.

09.11.2024

herkesin kendini haklı gördüğü, yalan söylediği parası/çevresi olanın yalancı şahit tuttuğu, delilleri karartığı bi sistemde somut delil yada itiraf olmadığında sistemin yapabileceği pek bişey yok. Haksız ceza yatan yada suçlunun ceza almadığı mağdurda bi şekil sistem düşmanı olup kendi adaletini sağlamaya çalıştı. işler iyice karıştı

09.11.2024

enesten özür dileyen hakim hangisi

09.11.2024

Bu yalanlandı gerci

09.11.2024

Darisi tüm hakimlerimizin savcilarimizin basina insallah ulkemize adalet yine gelir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ