Narin Güran Cinayetinde Kritik Gelişme: Yenge Hediye Güran Tutuklandı

Diyarbakır'da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran tutuklandı. Hediye Güran, Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonunu değiştirdiğini itiraf etmişti. Cinayet soruşturması kapsımında tutuklu sayısı 12'ye yükseldi. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü gittiği Kur'an kursu çıkışında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi köye 3 km uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde 19 gün sonra bir çuval içinde gömülü olarak bulunmuştu.

Anne ve ağabey dahil 11 kişinin tutuklandığı olayla ilgili ifadeler hala çelişkili geliyor ve cinayetin nasıl işlendiğine dair bilgiler kesinlenmiş değil. Beklenen adli tıp raporu öncesi ise Narin'in boğularak öldürüldüğü belirlenmiş durumda.

Narin'in cansız bedenini çuvala koyduktan sonra Eğertutmaz Deresi'ne götürüp gömdüğünü anlatan Nevzat Bahtiyar (solda), amca Salim Güran'la (sağda) para karşılığı anlaştığını itiraf etmişti. Soruşturmada ulaşılan en net itiraf hala bu. 

Narin'in tutuklanan amcası Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran da bugün "Kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklandı. Böylece Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 12'ye çıkmış oldu.

Yenge Güran ifadesinde, "Yüksel Güran'ın beni aradığını hatırlamıyorum. Narin kaybolduktan sonra telefonumu değiştirdim. Narin'in amcası tutuklu Salim Güran'la bir ilişkim yok." ifadelerini kullanmıştı.

Hediye Güran'ın ayrıca Narin'in ağabeyi Enes ile anne Yüksel Güran'ın boğuştuklarını gördüğünü söylediği belirtiliyor.

Narin'in Yengesi Hediye Güran Olaydan Sonra Telefonunu Değiştirmiş
Teyit: Narin Güran'ın Köyündeki İmamın Telefonunda Grup Seks Videoları Bulunduğu İddiası Gerçek mi?
Narin Güran'ın Cansız Bedeninin Dereden Çıkarıldığı Anlar Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
17.09.2024

Bu Yavrucak 5. Gün Bulundu 19. Gün Değil. Bu Yavrucak Üzerinden Polatların Tahliyesi Çok İyi Bir Makyaj İle Unutturuldu İnsanlara.

Bu kadar kişinin 8 yaşındaki bir çocuğun ölmesi için organize olması ve bunu saklaması akıl alır gibi değil. Nasıl yaptınız ya nasıl vicdanınız bu kadar rahat. Nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz. Hele annesi. Ulan doğurduğun canından bir parça parça. Aklım almadı almayacak.

17.09.2024

Haftalardır bir cinayeti çözemediniz.. Abisinin kolunda ısırık izleri var çok normalmiş gibi ertesi gün salıyorsunuz.. Olay olduğu gün kimseyi sorguya çekmemişsiniz tüm köy rahatlıkla sizi parmağında oynatmış çok fazla uzadı 16 yaşındaki bir bebeyi konuşturmaktan da aciz olunmazki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ