Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Hareketliliği! Bakanlık Üç Uzman Görevlendirdi

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi derede saklanmış halde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturmada Nevzat Bahtiyar‘ın üçüncü kez ifade değiştirmesinin ardından evinde ve ahırında DNA örnekleri aranmaya başlandı. Ayrıca gizli tanıkların ifade verebilme durumuna karşılık İçişleri Bakanlığı’ndan tanık koruma programında görevli uzmanlar Diyarbakır’a geldi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir çuval içinde dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması sürüyor.

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, Nevzat Bahtiyar’ın cezaevinden çıkarılarak ek ifadesinin alınması üzerine köye giden jandarma ekipleri Bahtiyar’ın evinde ve ahırında yeniden DNA ve incelemesi yaptı.

Cezaevinde birbirleriyle görüşmelerine izin verilmeyen Güran ailesi bireylerinin kameralı özel odalarda tutuldukları ve dışarıdaki aile bireylerinin dahi görüşmelerine izin verilmediği belirlendi.

Soruşturma kapsamında gerek şüpheli, gerekse bilgisine başvurulan bazı kişilerin gizli tanık olarak ifade verebilecekleri öğrenildi.

Bununla ilgili İçişleri Bakanlığının da tanık koruma programında görevli 3 kişilik uzman bir heyeti Diyarbakır’a gönderdiği ortaya çıktı.

Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
22.09.2024

Öylesine inanırlık, güvenilirlik kalmadı ki hiç bir şeye, artık cinayetin videosunu sunsalar inanmam, inanamam?? Bir lokma çocuğun ölümünü heryere çektiler. Allah yapanların, gizleyenlerin, konuşmayanların bin kere belasını versin, vah çocuğa😡😡😡😡

22.09.2024

Aynı durumdayım. O kadar uzattılar ki artık ne deseler inanmam bu saatten sonra. Hayatımda böyle bir dava, böyle bir iş bilmemezlik görmedim.

22.09.2024

Yalan makinasına mı bağlarsnz,işkenceylemi öttürürsünüz bilemem ama,çözün şu olayı artık

22.09.2024

Yüz kere söyledi adam amca itiraf etmiş ama ısrarla amca aklanmak istiyor ,hapise koymalarıda oyun demekki 18 yaşında abi kolunu kimin ısırdığını söylemiyor ve bunu söyletecek bir birim yokmu yani???Müge Anlıya yollayın deyincede kızıyorsunuz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ