Narin Güran Cinayetinde Gizemli 2 Kişi Kim? Nevzat Bahtiyar Yalnız Değilmiş!

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın cansız bedenini dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, olay yerinde yalnız olmadığı tespit edildi. Soruşturmaya giren yeni kayıtlarda, Bahtiyar’ın yanında 2 kişinin daha olabileceği yer aldı.

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti aydınlatılmaya çalışılıyor.

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, soruşturmayı yürüten 3 savcı ve 1 başsavcı vekili, cinayet ile ilgili yeni ve önemli bir delile ulaştı.

Kaynak

Narin ile aynı köyde yaşayan Nevzat Bahtiyar, minik çocuğun cansız bedenini amca Salim Güran’ın emriyle dere kenarına kendisinin attığını itiraf etmişti.

Narin’in cansız bedeninin bulunduğu dereyi gören askeri üssün kamera görüntüleri, yüksek çözünürlüğe sahip dev ekranda saniye saniye izlendi, dondurularak büyütülen görüntülerdeki detaylarda önemli bir kanıt elde edildi.

Olay yerinde sadece Nevzat Bahtiyar’ın olmadığı, 2 kişinin daha cesedin gizlendiği sazlıkların olduğu bölgede görüldükleri tespit edildi.

Ankara’ya gönderilen ve TUBİTAK’ın inceleme yapacağı görüntülerde olay yerinde bulunan 2 gizemli kişinin kim olduğu da tespit edilmeye çalışılacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Narin Soruşturmasında Yeni Detaylar: Silinen Bazı Görüntüler Geri Getirildi, Yeni Tutuklamalar Olabilir!
Öldürülen 8 Yaşındaki Narin’in Amcası Salim Güran ‘Yüksek Güvenlikli Hücre’ye Alındı
Narin Güran Cinayetinde Jandarmayı Böyle Yanıltmaya Çalışmışlar: "Narin Hastane Acil Servisinde"

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
YORUMLAR
27.09.2024

Püh yazıklar olsun kaç zamandır hala daha bulunamadı hala netleşemedi ya pesssss

27.09.2024

Hayir katili biliyorlar ama aciklamiyorlar cünkü Potansiyel Oylar var.Ak partinin PKK li Milletvekili Ensarioglunun arkadasi bizzat bu igrenc olaylarin basi olan amcadir.Dikkatler tamamen dagitiliyor kara bulutlari daha az sucu olan NB ye yüklemek istiyorlar.Cünkü tamaen duygusal oylara oynuyorlar..

27.09.2024

1,5-2 aydır hiç bir boku çözemediler ve bu iş o kadar kabak tadı verdi ki.

27.09.2024

çocuğa tecavüz edildiği bilgisini saklamak için, 2 kişi arasında cereyan eden dehşetverici bir suçu hafifletmek için, suç paylaşıldıkça küçülür niyetiyle, olayı makro hale getiriyorlar köy genelinde... şimdi zihnimizde başka bir hikaye var ve o, şu an yazılmadı, sadece dikte ediyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ