Narin Güran Cinayeti: Anne ile Abi Dahil 8 Kişi Daha Tutuklandı

Diyarbakır’da katledilen Narin Güran soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilenlerden 8 kişi daha tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Narin’in anne ile abisi de tutuklananlar arasında yer alırken, soruşturmada tutuklu sayısı 10’a yükseldi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturmasında dün 8 kişi daha tutuklandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı.

Diyarbakır Adliyesi’nde yaklaşık 25 saat süren sorgu işlemlerinin ardından şüpheliler güvenlik önlemleri altında cezaevine götürüldü.

Soruşturmada daha önce amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar da tutuklanmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Narin Cinayetinde Dosyaya Giren Ses Kaydı: “Ramazan Kız Öldü mü?”
Narin'in Abisi Enes Güran'ın İfadesi Ortaya Çıktı: "Nevzat'ın Tehditle Yapabileceğini Düşünüyorum!"

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
13.09.2024

Bu ülkenin cehaleti hafife alınacak türden değil . Başka ülkeler her konuda çok ilerlerken biz çamura saplanıyor diye çok haykırdık . Dinleyen olmadı maalesef .

13.09.2024

Kendi pisliklerimizi normalleştirmek için mi malum ırka indirgiyoruz. Toplumda infial yaratan olaylar en çok hangi ırkın tarafından işlendiği istatistiğini mi tutucaz. 2 yaşında Sıla bebeği istismar edenlerde mi malum ırk yada Aleyna Çakır, Özgecan Aslan ı katleden yada yayınlarında çocuğa tecavüz fantezileri yapan fenomenlerde mi malum ırk hangi birini sayalım. Kardeşim yapmayın böyle şeyler, bu ülke komple toplum olarak çürümenin zirvesini yaşıyor ve bu sorunu düzeltmek için siyasilerin ortaya koyduğu bir irade yok. Dünyanın her yerinde bu tür olaylar yaşanıyor elbet lakin biz dünya sıralamasın da zirveye oynuyoruz. her toplumun belli bir aşağılık yüzdesi var maleef bu yüzde bizde oldukça yüksek.

13.09.2024

Öyle bir ortamda yaşıyorlar ki herkes hiç çekinmeden suça karışabilmiş. Kimse yakalanacağını ya da yakalanırsa başına ne geleceğini düşünmemiş. Bu rahatlık çok ürkütücü aslında. Sanki suç işlemek ya da işleyene yardım etmek çok sıradan bir işmiş gibi...

13.09.2024

En iyi kadın oyuncu oscarı bu kadnın olmalı. ben ilk günden inanmamıştım bu kadına. Valla köyü silin haritadan

TÜM YORUMLARI OKU (23)