Narin Davası, 6 Şubat Depremleri...: Avukat Rezan Epözdemir Canlı Yayında Önemli Açıklamalar Yapacak!

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu avukat Rezan Epözdemir olacak. Ülkenin son dönemlerdeki en önemli davalarıyla adından söz ettiren Epözdemir; Narin davası, 6 Şubat depremleri gibi Türkiye gündeminde önemli yer kaplayan olaylara dair önemli açıklamalarda bulunacak.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu avukat Rezan Epözdemir olacak.

Türkiye'nin en önemli avukatlarından bir tanesi olan Rezan Epözdemir canlı yayında ülke gündeminde önemli yerler tutan konulara değinecek.

Tüm Türkiye'nin oldukça uzun bir süredir konuştuğu kritik davalara hakkında konuşma yapacak olan başarılı avukat kadın cinayetleri ve Narin davasını da işleyecek.

Avukat Rezan Epözdemir 6 Şubat depremlerinin ardından açılan davalar ve yargıda tartışma yaratan olayları da yorumlayacak.

Salı günleri canlı yayınlanan program bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısında olacak.

İlginizi Çekebilir

RTÜK'ün Süre Tanıdığı NOW TV'nin Son 15 Günü Kaldı: NOW TV İsim Değiştirmezse Ne Olur?
Aydilge O Ses Türkiye'de Hadise'nin Gömülüp Melike Şahin'in Övülmesine 'Kadın Olmak' Üzerinden Tepki Gösterdi
Müge Anlı'da Kayıp Olan Mahir Ünlütaşkıran'ın Babası İçin Fethi Kabir Yapılacak!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Doğar Doğmaz Yaşadıkları Travmaları Anlatarak Hafiften Gülümseten Kişiler
Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”