Narin Cinayeti ile İlgili Meta Yetkilileriyle Görüşüldü: Narin’in Amcası Salim Güran’ın Mesajlarını Vermiyor

Narin cinayetini aydınlatacak en önemli delil olan WhatsApp mesajları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Canlı yayında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Meta'nın amca Salim Güran’ın mesajlarını vermeyi kabul etmediğini açıklayarak, ''Meta, şunu söylüyor: 'Biz bu mesajlaşmaları kaydetmiyoruz, depolamıyoruz. Dolayısıyla verme imkanımız yok.' Bizim bildiğimiz kadarıyla da dünyada hiçbir yerde böyle bir bilgi verilmedi'' dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Cinayetle ilgili soruşturmada tutuklu sayısı 12’ye ulaştı.

Tutuklu yargılanan amca Salim Güran ve Narin'in annesi soruşturmanın kilit isimleri haline geldi. Soruşturma başlar başlamaz bu ikilinin WhatsApp mesajlarını sildiği ortaya çıktı. Sırların dolu olduğu cinayette, silinen mesajlar hala araştırılıyor. Sanıklar mesajlara ilişkin çelişkili ifadeler verirken yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayeti çözecek olan mesajlar için Türkiye, Meta ile iletişime geçti. Ancak olumsuz yanıt geldi. Habertürk TV'ye katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin ilk kez açıklamada bulundu.

Sunucunun ''Narin cinayeti ile ilgili Meta yetkilileriyle temas oldu mu?'' sorusuna Bakan Abdulkadir Uraloğlu, ''Meta, şunu söylüyor: 'Biz bu mesajlaşmaları kaydetmiyoruz, depolamıyoruz. Dolayısıyla verme imkanımız yok.' Bizim bildiğimiz kadarıyla da dünyada hiçbir yerde böyle bir bilgi verilmedi'' diyerek yanıt verdi.

İşte o açıklama:

Narin Güran Cinayetinde 18 Dakikalık Sır Perdesi Aralandı: Cesedi Teslim Aldıktan Sonra Hemen Dereye Gitmemiş
Salim Güran'ın Oğlunun İfadesi Ortaya Çıktı: "Siz Karışmayın, Ben Bu İşi Hallederim"
THY Uçağında Olay Çıkarmıştı! Kara Listeye Alınan Yolcu Tutuklandı: ''Benim 10 Tane Fabrikam Var'' Demişti

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
18.09.2024

zaten meta size mesajları verirse toplu halde insanlar telegrama geçerler. uyandırayım

18.09.2024

abi haber başlığında vermiyor yazmışsınız, içerikde video da veremiyoruz konuşuluyor 😑 illa yanlış bilgiler vereceksiniz yani!!!

18.09.2024

Meta "silinen mesajları kayıt altında tutuluyor" derse şirket batar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)