Namaz Kılıp Otobüsü Beklettiği İçin Muavinin Hakaret Ettiğini Söyleyen Kadın Tartışma Yarattı!

Twitter'da bir kullanıcı şehirlerarası otobüs yolculuğu yaptığı sırada bir otogarda yolcu indirilirken namaz kıldığını, otobüsü 2 dakika beklettiğini fakat muavin ve bazı yolcular tarafından hakarete maruz kaldığını iddia etti. Kadın yolcunun yaşadıkları ise tartışma yarattı.

Akan trafikte, denizde, kamusal alanlarda namaz kılan insanların görüntüleriyle zaman zaman karşılaşıyoruz. Bu görüntüler de beraberinde tartışmaları getiriyor.

Kimisi namaz kılan vatandaşı desteklerken kimisi de bunun bir şov olduğunu belirtiyor.

Şimdi yine buna benzer bir olaya Twitter'da denk geldik. Hatice isimli bir kullanıcı otobüs yolculuğu sırasında bir otogarda namaz kıldığını için otobüsü 2 dakika beklettiğini ve muavinle yolcuların kendisine hakaret ettiğini iddia etti.

Sizce kim haklı? Böyle bir durumla karşılaştığınızda tepkiniz ne olur?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kadınların İş Hayatını Değerlendiren Kullanıcının Saçma Analizine Gelen Kapak Gibi Yanıtlar!
Lise Yıllarında Yaşadıkları İlginç Anıları Anlatıp Hepimizi Utanç Yıllarımıza Geri Götüren İnsanlar

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
YORUMLAR
25.08.2023

Namazın kazası olur, evet o şekilde kul hakkına girmişsin ablacım. Mağduriyet yaratmayın, mağdur olan varsa bir kişi yüzünden beklemek zorunda kalan onlarca kişidir.

Namaz diye bir şey yoktur haliyle kazası da yoktur ve bundan mağduriyet çı-ka-rı-la-mazzz. Kur'an'da salat diye geçer Türkçesi dayanışmadır, dayanışma ne güzel bir öğüttür, ama meallere bakın Arapça kelimeyi Farsça namaz diye çevirmişler hoşçakal dayanışma gelsin kişisel ritüel. Kul hakkı mı? Ritüeli savunmak varken kim takar kul hakkını? Arapça kitabı işlerine geldiği kimi zaman Farsça kimi zaman Türkçe çevirenler ve bu çevirileri okuyup zerre incelemeden namazın kazası olur demeyin vallahi bilmeden Yaratıcı'ya iftira atarsınız.

25.08.2023

Türkiye'de hiç bitmeyen mağdur edebiyatı...

25.08.2023

Kendi ağzınla söylemişsin işte. Kapalı abla kazaya bırakabilirsin demiş. Kaza namazının niye olduğunu bilmiyosan biz napalım amk.

27.08.2023

Asıl sen kaza namazını bilmiyosun. Cahil. namaz her küçük engelde kazaya bırakılacak bir iş değil. Bu ALLAH'ın (cc) emri Yani bizi yaratanın. O zamanı yaratanın. Allah seni huzuruna çağıracak sende" yok ben gelmeyim, insanları iki dakika bekletmeyim. Haşâ Onlar daha önemlimi desin.

TÜM YORUMLARI OKU (121)