Nakdi Ücret Desteği Ne Zaman Ödenecek? Kasım Maaşı Tarihi Açıklandı! Nakdi Ücret Desteği Ne Zaman Bitecek?

Koronavirüs (Covid-19) salgınının ekonomik ve sosyal hayata etkilerinin azaltılması amacıyla ödenen nakdi ücret desteğinde bu ay ödemelerin hangi gün yapılacağı belli oldu. İŞKUR tarafından ödenen nakdi ücret desteği için Bakan tarih verdi.  İşte detaylar...

Nakdi Ücret Desteği Ne Zaman Hesaplara Yatacak?

Bakan Selçuk, 'Ücretsiz izne ayrılan çalışanlarımızın nakdi ücret desteği ödemeleri 8 ve 9 Aralık tarihlerinde yapılacak' dedi. IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla ödenecek.

Nakdi Ücret Desteği Ne Kadar Sürecek?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Twitter hesabında yaptığı açıklamada Nakdi Ücret Desteği'nin iki ay daha uzatıldığını paylaştı. 27 Ekim tarihli Resmi Gazete'de bu karar açıklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Salgının etkilerini azaltmak ve istihdamı korumak için Sosyal Koruma Kalkanımız ile çalışanlarımızı ve işverenlerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Kısa Çalışma Ödeneği, Fesih Kısıtı ve Nakdi Ücret Desteği Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle 2 ay uzatıldı.' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!