Nagihan'ın Sercan'ı Eziklemesinden RTÜK Başkanının Açıklamasına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

12 Ocak Cuma günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Survivor All Star 2024'le beraber gündemden düşmeyen Turabi geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmaya çok konuşulmuştu. Çocukluğunun ne kadar kötü geçtiğini anlatıp ağlayan Turabi sosyal medyanın gündemine otururken, Turabi'nin aynı konuşmayı 2014 Survivor'ında da yaptığı ortaya çıktı.

Detaylar:

Çocukluğunu Anlatıp Ağlayan Turabi, Aynı Konuşmayı 2014 Survivor'ında da Yapmış

Survivor All Star 2024 kavga ve kaosun eksik olmadığı bir sezona 'merhaba' derken, yeni bölüm fragmanındaki büyük kavga herkesi şoke etti. Oyun sırasında düşen Sercan'ın Nagihan'la kavga etmesinin ardından Turabi'nin araya girmesiyle kavga büyürken, konseye taşınan bu olayda ipler epey gerildi.

Detaylar:

Herkesin Birbirine Girdiği Survivor Fragmanına Nagihan, Sercan ve Turabi Kavgası Damga Vurdu

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, katıldıkları lansmanda karşılıklı dans etti. İkilinin dansını gören sosyal medya kullanıcılarından da yorumlar gecikmedi.

Detaylar:

Afra Saraçoğlu ve Buçe Buse Kahraman'ın Karşılıklı Dansı Görenlere "Ferit'in Rüyalar" Dedirtti

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında Sercan ve Nagihan kavgası dikkat çekti. Konseyde konuşulan bu kavgayla ilgili açıklama yapan Nagihan'ın Sercan'ı ezikleyen kelimeler kullanması seyircileri kızdırdı ve tepki çekti.

Detaylar:

Survivor All Star'da Nagihan'ın Sercan'ı Eziklemesine Seyirciler Tepki Gösterdi!

2011-2014 yılları arasında yayınlanan ve gerek karakterleri gerekse hikayesiyle sevilen Pis Yedili'de Dilkopat karakterini oynayan Güneş Zavrak'ın son hali gündem oldu.

Detaylar:

Orço'nun Aşkıydı! Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın Değişimi Ağızları Açık Bıraktı!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 9 milyon TL para cezası ve 2 kez yayın durdurma cezası verilen Kızıl Goncalar dizisi hakkında TV100'den Hacı Yakışıklı'ya açıklama yaptı.

Detaylar:

Diziyi Kaç Kişi Şikayet Etti? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Kızıl Goncalar Açıklaması!

Eğer 2009 yılında televizyon başına geçip İbo Show'u seyrettiyseniz muhtemelen bu skandala tanık olmuşsunuzdur. İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe arasında yaşanan bu tartışmanın bilinmeyen detaylarını sizler için anlattık.

Detaylar:

İbrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'ye 'Seni Pezevenklerin Elinden Aldım' Dediği Olayın Bilinmeyen Detayları

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde İstanbul İçin Son Çağrı filmi ile "Yılın Sinema Oyuncusu" ödülünü alan Beren Saat'in kombini sosyal medya kullanıcıları tarafından 'özensiz' bulundu. Hadi gelin, güzel oyuncu Beren Saat'in kombinine ve gelen tepkilere birlikte bakalım...

Detaylar:

Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ndeki Kombini 'Özensiz' Bulunan Beren Saat Dillere Fena Düştü!

Survivor'a bir kez katılanın ülke gündeminden düşmediği bilinen bir gerçek. Eski Survivor yarışmacısı Bozok da yarışmanın en popüler, en olaylı isimlerinden biri oldu daima. Onunla ilgili pek çok şey bilsek de eskiden ünlü bir mankenle sevgili olduğunu bilmiyorduk!

Detaylar:

Survivor Yarışmacısı Bozok'un Ünlü Mankenle Yıllar Önce Sevgili Olduğu Ortaya Çıktı!

Afra Saraçoğlu, önceki akşam Elidor'un reklam yüzü olarak lansman gecesinde pembeler içinde boy gösterdi. Güzel oyuncunun kombinini kimileri hiç beğenmezken kimileri çok beğendi. Saraçoğlu'nun lansman gecesi giydiği elbisenin fiyatı ise ortaya çıktı. Görenler 'bu elbise o kadar eder mi?' dedi.

Detaylar:

Afra Saraçoğlu'nun Çok Konuşulan Lansman Kombininin Fiyatı Ortaya Çıktı!

Gündüz kuşağının sevilen isimlerinden olan Esra Erol'un programına oldukça ilginç konu ve kişiler geliyor... Bu konular Seren Serengil'in de dikkatini çekmiş olacak ki sosyal medya hesabında Esra Erol'u hedef alarak 'Toplum ahlakını bozuyor' iddiasıyla RTÜK'e şikayette bulundu!

Detaylar:

Seren Serengil, Esra Erol'da Programının Toplum Ahlakını Bozduğunu Söyleyerek Erol'u RTÜK'e Şikayet Etti!

Demet Akalın ile birlikte TV 8 ekranlarında 'Gel Konuşalım' programını sunan Jess Molho, bugün canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Bugün programa konuk olan Tanyeli, sağlık durumu hakkında konuştukça Jess Molho'nun canlı yayın boyunca gözleri doldu. Ve daha fazla dayanamayan Jess, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. müsaade isteyerek kısa bir süreliğine kamera arkasına geçti.

Detaylar:

Programında Kanser Tedavisi Gören Tanyeli'yi Konuk Alan Jess Molho, Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı

Türk televizyon tarihine damga vuran Avrupa Yakası'nın yeniden çekilmeye başlayacağı iddiaları dizinin sevenlerini inanılmaz heyecanlandırmıştı. Efsane dizide "Tanrıverdi" karakteriyle akıllara kazınan Sarp Apak konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Detaylar:

Avrupa Yakası Geri mi Dönüyor? "Tanrıverdi" Sarp Apak Konuyla İlgili İlk Kez Açıklama Yaptı

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'