Nagehan Alçı: '2023 Seçimlerinde Kan Akabilir'

Nagehan Alçı, katıldığı bir TV yayınında 2023 seçimleri öncesinde gerilimin çok yüksek olduğunu söyledi ve 'Kan akabilir' dedi.

Nagehan Alçı, katıldığı bir yayında 'Böyle bir kutuplaşmayla 2023 seçimi kaybet-kaybet seçimidir. Hem kazanan için hem kaybeden için kaybet. Kan akabilir, tansiyon çok yükselir. O yüzden hem muhalefet hem iktidara seçimlerden önce sistem değişikliği çağrısında bulunuyorum hatta yalvarıyorum.' dedi.

'Böyle bir kutuplaşmayla 2023 seçimi kaybet-kaybet seçimidir'

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
08.10.2021

Kocasıyla beraber sanki kutuplaşmayı körükleyenler arasında başrol değil... Tanımasak memleket sevdalısı falan sanacağız. Uzuuuun da bir biiippp bırakıyorum, siz artık doldurursunuz içini....

08.10.2021

sistem değişmeli mi ? niye ülke refah içinde değil mi , ülkede kriz mi var ki sistem değişmeli diye yalvarıyor :)

08.10.2021

Başkanlık rejimini destekleyen, bu rejimle 3-4 sene içinde ülkenin içinden geçilmesini hızlandıran ve alkış tutan, servetine servet katanların önünde düğme ilikleyen, ülkenin tüm kurumlarının teker teker tasfiye edilip çürütülmesine laf edemeyen birinin, sırf iktidarı kaybettiklerinde yetkinin başkasına geçmesi ihtimali yüzünden yaptığı tehditkar açıklama. Lakin kendisi talimatlı bir gazeteci olduğu için üst üstte yaptığı benzer açıklamaları ciddiye almak gerek. Yakın geçmişe bakalım bu ve emsalleri ne zaman bir konuyu deştiyse boka sardı ülke. Anketlerde oylar düştükçe önce çav bella komplosu, ayasofya, tarikatların vukuatları, yaşam tarzına daha çok müdahale vs derken şimdi de 2015 seçimleri öncesi yaptıkları gibi korku pompalıyorlar hatırlarsınız "Bizi seçmezseniz bombalar patlamaya devam eder" demişlerdi seçim mitinglerinde ve ne hikmetse akp tekrar iktidar olunca patlamalar durmuştu.

TÜM YORUMLARI OKU (32)