Nadira Kadirova'nın Ağabeyi AKP'li Ünal'a Seslendi: 'Kurşun Sıkarak Öldürecek Kadar Ne Yaptı?'

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Nadira Kadirova'nın ağabeyi bir video yayınladı. Ağabey, videoda AKP'li Ünal'a seslenerek, 'Bizim babamız öldü, sana 'baba' dedik. Babamız yaşında adamsın. Senin kurşunlarla öldürdüğün kızcağız torunun yaşındaydı' dedi.

Nadıra Kadirova'nın AKP'li Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmesinin üzerinden tam 1 yıl geçti. 23 Eylül 2019 tarihinde AKP'li Ünal'ın evinde ölü bulununan Kadirova'nın ağabeyi, bir video yayınlayarak adalet talebinde bulundu.

"Bizim babamız öldü, sana 'baba' dedik" 🎥

Çektiği videoyla AKP'li Ünal'a seslenen ağabey, 'Sana 'baba' dedik. Bizim babamız öldü, sana 'baba' dedik. Babamız yaşında adamsın. Senin kurşunlarla öldürdüğün kızcağız torunun yaşındaydı. Önce Allah'a emanet ettik, sonra da, 'Babacığım, sana emanet ediyoruz' dedik. Kurşun sıkarak öldürecek kadar ne yaptı?' dedi.

Neler yaşanmıştı?

AKP'li Şirin Ünal'ın Evinde Ölü Bulunan Nadira Kadirova'nın Dosyası Kapatıldı

Dosyanın kapatılmasının ardından Şirin Ünal'a sosyal medyadan tepkiler devam etti

AKP Milletvekili Şirin Ünal 'Ayasofya' Paylaşımı Yaptı, Sosyal Medya 'Nadira'ya Ne Oldu?' Diye Sordu

Temmuz ayında ise Nadira'nın annesinden bir Ünal'a 'katil' tepkisi gelmişti

Nadira Kadirova'nın Annesi 'Kızımı Sen Öldürdün' Dedi, AKP Milletvekili Ünal Twitter Hesabını Kilitledi

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
25.09.2020

Olayin ozeti bence bu: Kiza tecavuz etmek istedi ya da cinsel talepte bulundu kiz istemeyince bu cani kizi zorladi kizda seni sikayet edecem dedi bu soysuzda duyulmasin diye kizi silahla vurdu. Ben kizin abisinin yerinde olsam bu iti kafasindan vururdum illa ki korumasiz sokaga cikar.

25.09.2020

Günahı vebali boynuna ... yaptı , yapmadı bilemem ama; sadece bir şeyi hayal etmek lazım; -Bir insanı öldürdün , canına kıydın , ceza almayacak şekilde işin üstünü örttün. Sonra gidip yemen yiyorsun , çocuğunu seviyorsun , eğleniyorsun gülüyorsun , ibadet ediyorsun vs vs vs ... Nasıl bir tiyniyete sahip olmak gerektiğini bir düşünün. Çalan , çırpan , haksız para kazanan , ihaleye fesat karıştıran, torpil yapan , rüşvet alan-veren , yalan söyleyen , iftira atan bu şahıs ve bu şahıs gibi binlercesi ile aynı havayı soluduğunuzu unutmayın. attığınız her adıma bu durumu göz önüne alarak temkinli olun. Sizi haklı iken haksız kılabileceklerini , hakkınız olanı elinizden alabileceklerini , canınıza kıyıp masum vasfında kalabileceklerini , sizden vergi alıp yandaşa dağıtabileceklerini unutmayın olur mu ...

25.09.2020

Gerçekten bu işte parmağınız yoksa ya da masum olduğunuza inanıyorsanız bu işin üstüne gitmeniz gerekirdi. Ama üstü kapatılan, unutturulan bir dosya daha... Çok vebal aldınız çok...

TÜM YORUMLARI OKU (6)