Onedio Logo

Naci Görür Kendisi ve Celal Şengör'ün Beton Firması Reklamında Kullanılmasına İsyan Etti

Kapak Görseli

Yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından bilim insanlarını daha dikkatli takip ediyor, uyarılarını dinlemeye çalışıyoruz. Ülkemizin bu konudaki önemli bilim insanlarından biri de Naci Görür. Görür, Kayseri'de bir beton firmasının kendisini ve Celal Şengör'ü kendi söylemedikleri sözlerle reklam yüzü yapmasına tepki gösterdi.

Prof. Dr. Naci Görür deprem hakkında söylediklerine dikkat kesildiğimiz isimlerden. Tabii bazı uyanık işletmeler de bunu fırsata çevirmek istiyor.

Prof. Dr. Naci Görür deprem hakkında söylediklerine dikkat kesildiğimiz isimlerden. Tabii bazı uyanık işletmeler de bunu fırsata çevirmek istiyor. Görseli

Kayseri'de bir beton firması da Naci Görür ve Celal Şengör'ün fotoğraflarını kullanıp üstüne söylemedikleri sözleri yazınca ünlü bilim insanı X hesabından bir açıklama yaptı.

Kayseri'de bir beton firması da Naci Görür ve Celal Şengör'ün fotoğraflarını kullanıp üstüne söylemedikleri sözleri yazınca ünlü bilim insanı X hesabından bir açıklama yaptı. Görseli

Paylaşım şöyle;

Arkadaşlar, bu reklamı Kayseri’de bir beton firması vermiş. Bu sözler benim değil. Celal demiş mi bilmiyorum. Yapılan işin kanunsuz ve etik dışı olduğunu düşünüyorum. Bu densizlik için yasal yollara başvuracağım, sevgiyle.

Popüler İçerikler

Yazar Caner Kara Ülkü Ocakları Başkanı’nın Yumruklu Saldırısına Uğradı: Saldırı Anları Ortaya Çıktı
Yazar Caner Kara Ülkü Ocakları Başkanı’nın Yumruklu Saldırısına Uğradı: Saldırı Anları Ortaya Çıktı
Galatasaray - Fenerbahçe Maçını Yönetecek Hakem Slavko Vincic Fuhuş Operasyonunda Tutuklanmıştı
Galatasaray - Fenerbahçe Maçını Yönetecek Hakem Slavko Vincic Fuhuş Operasyonunda Tutuklanmıştı
RTÜK'ün Süre Tanıdığı NOW TV'nin Son 15 Günü Kaldı: NOW TV İsim Değiştirmezse Ne Olur?
RTÜK'ün Süre Tanıdığı NOW TV'nin Son 15 Günü Kaldı: NOW TV İsim Değiştirmezse Ne Olur?
YORUMLAR
29.01.2025

Açıklamaya gerek yok. Direk mahkemeye versin ikiside. Adamların izni olmadan reklam yüzü yapmak ne demek. Ayrıca hakkı olan bütçede verilmiyor. Bu cümleleri de kurmamışlar, hoş kurmuş hatta üstüne kitap yazmış olsun, gene de izin almadan kullanamazsın. Hele reklam olarak asla. Nooldu Devlet neden ceza kesmiyor bu firmaya ?! İnstagramda çoluk cocuk kovalıyorsunuz reklam yaptılar diye. Babasını yapmış inşaat firması. Nereden bu cesaret, Kayseriden. Akp cenneti !!

29.01.2025

Aynen, ama ben reklamın amacını anlamadım, ne demek istiyor? Kayseriyi betona boğun mu demek istiyor?

29.01.2025

Ne kadar değişik bir milletiz yahu 😩

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ