Naci Görür'den Deprem İsyanı: “Her Şey Normal Gibi Devam Edemezsiniz”

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ASAL Araştırma'nın yurttaşlara, 'Türkiye'nin en önemli sorunu nedir' sorusunu yönelttiği anketin sonuçlarına tepki gösterdi. Görür sonuçlar arasında depremin olmamasını sert bir dille eleştirdi.

ASAL Araştırma, 26 ilde seçmene "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir" sorusunu yöneltti. Ankete katılanların yüzde 64.6'sı Türkiye'deki en önemli sorunun ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu söyledi.

Sonuçlar arasında birçok konu yer alırken depremin yer almaması dikkati çekti.

Anket sonuçlarının detayına bu içerikten ulaşabilirsiniz 👇

“Türkiye’nin En Önemli Sorunu Nedir” Anketinde Açık Arayla İlk Sırada ‘Ekonomi’ Var!

Prof. Dr. Naci Görür de bu duruma tepki göstererek X hesabından açıklama yaptı.

Görür, "Benim güzel kalpli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden deprem dirençli kentler talep ediniz" dedi.

Görür paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Halk TV’de Türkiye’nin en önemli sorunlarını gösteren bir araştırma yayınlandı. ASAL diye bir kurum yayınlamış galiba. Ankette pahalılık var, güvenlik var, işsizlik var, terör var, ahlak kaybı var, anayasa var, Daha neler neler var.”

“Olmayan ne biliyor musunuz? DEPREM YOK, DEPREM. Daha yakında elli binden fazla suçsuz, günahsız insanlarını gömmüş bir toplumun gerçeği bu. Televizyondaki konuşmacılar da her şey normalmiş gibi bunu tartışıyorlar.”

”Benim güzel kalpli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden DEPREM DİRENÇLİ kentler talep ediniz. Sevgiyle.”

AFAD Depremi Duyurdu: İki Deprem Arka Arkaya! Önce Bingöl Sonra Denizli Sallandı

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
28.07.2024

Bizimkiler eder. Deprem parasını iç eder üzerine sefa sürer. Deprem olursa da takdiri ilahi der normale döner

28.07.2024

babacım bi sal artık sen de be, car car car yıllardır.. millette karnını doyuracak para yok, neyle güçlendirme yapacak, sağlam evler yaptırıp içine oturacak? bir kere de şu her şeyi b0k eden, bu korkunç çaresizliğe sebep olan iktidara usturuplu bir eleştiri yaptığını görmedim. insanca yaşama şartlarını kaybetmiş olan adam ne zaman geleceği belirsiz depremi mi düşünecek? zaten çoğu ölsek de kurtulsak kafasında, emin ol.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ