MWC 2022: Tek Şarjla 28 Saat Pil Ömrü Sunan Lenovo ThinkPad X13s Tanıtıldı!

Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı Mobil Dünya Kongresi 2022 kapılarını açtı. Lenovo ThinkPad serisinin şarj süresiyle dikkatleri çeken iki yeni modeli tanıtıldı. 24 saatten fazla şarj süresi sunan Lenovo ThinkPad X13s, fuarın en dikkat çeken modellerinden biri olacağa benziyor.

Lenovo ThinkPad X13s işlemcisiyle bir ilke imza attı.

Lenovo’nun Türkiye’de de satışa sunması muhtemel olan Lenovo ThinkPad X13s modeli bugün MWC 2022’de tanıtıldı. Qualcomm Snapdragon işlemcisiyle gelen ilk model olarak öne çıkıyor. Snapdragon 8cx Gen 3 işlemcisi kullanılan model standart bir tasarıma sahip.

28 saat pil ömrüyle günlerce kullanım imkanı

Lenovo ThinkPad X13s modeli Snapdragon 8cx Gen 3 işlemcisi sayesinde soğutma fanına ihtiyaç duymuyor. Bu nedenle laptopun şarj süresi 28 saate kadar çıkabiliyor. Ayrıca 13,3 inç ekrana sahip olan cihazın ekran parlaklığı 400 nit.

Windows 11 Pro işletim sistemiyle geliyor.

Lenovo ThinkPad X13s modeli en güncel Windows sürümü yüklü olarak geliyor. 5G ve WiFi 6E bağlantı destekleri olan cihazın Mayıs ayında 1100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtildi.

Lenovo ThinkBook 14s Yoga Gen 2’de tanıtıldı.

Intel işlemciye sahip olan 14 inç ekran büyüklüğüne sahip ThinkBook 14s Yoga Gen 2 modeli de MWC 2022 kapsamında tanıtıldı. Yoga serisinin diğer modellerinde olduğu gibi 360 derece menteşe ve dokunmatik ekrana sahip.

İlginizi çekebilir:

Bilgisayar Markaları Arasında Önde Gelen Lenovo Bir Yeniliğe İmza Attı: Özellikleriyle Kullanıcıları Memnun Edecek Olan Yeni K12 Note Karşınızda
Lenovo Dünyanın İlk 3D Kameralı Monitörünü Tanıttı

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti