Müzisyenler Ölüyor! Ağahan Yelderen Geçim Sıkıntısı Nedeniyle Yaşamına Son Verdi...

Adana’da aylardır işsiz olan müzisyen Ağahan Yerdelen, intihar ederek yaşamına son verdi.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen gruplar arasında yer alan müzisyenler zor günler geçiriyor.

Konserlerin yapılamaması, eğlence mekanlarının kapalı olması nedeniyle işsiz kalan müzisyenler arasında intihar vakaları artış gösteriyor.

Adana'da yaşayan müzisyen Ağahan Yerdelen de bugün yaşamına son verdi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
1 Yıldır İşsiz Müzisyen Geçim Sıkıntısı Nedeniyle Yaşamına Son Verdi
Geçim Sıkıntısı Bir Can Daha Aldı: Müzisyen Duran Ay İntihar Etti
İki Çocuk Babası Müzisyenin Geçim Sıkıntısı Nedeniyle İntihar Ettiği İddia Edildi...

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
09.03.2021

Bunlar zaten sanatı destekleyen insanlar değildi korona da bahaneleri oldu. Kim destek gördü ki şu ülkede pandemi sürecinde? Anca çıkıp 10 milyon suriyeliye bakıyoruz diye övünsünler. Sen önce kendi vatandaşına bak. Ben vergimi sen Suriyeli bak diye mi ödüyorum?

10.03.2021

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Pasif Kullanıcı
09.03.2021

Sanatçıların ölmesine çok üzülüyorum. Çünkü her ülkenin sınırları boyunca uzanan bir düşünce statiği vardır ve o ülkede yaşayanların zihinsel titreşimlerinden oluşur. Yurtdışına ilk defa gittikleri ülkede bunu hissedenler bilirler ve orada başka bir insanmış gibi düşünmeye ve davramnaya başlarlar. Sanat damarlarından biri kopmuş ülke tabiri bununla ilgilidir. Bir ülkede en fazla düşünülen şey geri kalanı etkiler. O yüzden sanatla ilgilenenlerin ve sanatçıların çoğalması gerekir. Sanatçılar ışığı tutan ve radyo gibi yayan enerji direkleridir.

Pasif Kullanıcı
09.03.2021

Bu statikler gece herkes uyuduğunda beyinler topluca başka frekansa geçtiği için değişime uğrar veya kapanır. İlham gelmesini istiyorsanız meşgaleniz üzerinde gece çalışın. Çünkü herkes uykudayken topluca ilham kanalına bağlanılır ve kısıtlama olmadan bir yayın başlar. Sabahın erken saatlerine kadar melatonin salgılama bitene kadar sürer bu. Ancak siz uzun süre bu kanaldan beslenemezsiniz. Çünkü günlerce uykusuz kalmak da sizin statiğinizi etkiler. Dönüşümlü olarak çalışırsanız verim alabilirsiniz.

10.03.2021

İnsanlar artık sevdikleri işleri yapamıyor. Yaşamak için aç kalmamak için 3000 tlye sistemin kölesi olmayı kabul etmek gerekiyor ki artık asgari ücretle bile iş bulmak sorun. Günümüzde bile ne mühendisler öğretmenler atanamadığından son çare polis olabilmek için çabalıyor. Kaldı ki ressam müzisyen vb. ne yapsın...

TÜM YORUMLARI OKU (31)