Müzik Zevkine Göre Yapman Gereken Sporu Söylüyoruz!

Sonuçta hepimiz spor yaparken müzik dinliyoruz, öyle değil mi?

Su topu!

Sen yaptığın şeylerden keyif almaya bakıyorsun. Yani herhangi bir işe giriştiysen bu sana keyif vermeli aksi halde yapmazsın. Tek başına olmaktan da pek hoşlanmıyorsun, dolayısıyla arkadaşlarınla olmak ve bir takım ruhunu paylaşmak daha doğru olur senin için. Ayrıca su sporları da sana daha uygun gibi. Bu yüzden su topunu denemelisin!

Dalış!

Sen zoru seven ve bundan keyif alan birisin. Tutkulusun ve bu yüzden yaptığın herhangi bir şeyden keyif aldın mı tadından yenmiyor senin için. Yalnızlığı da seviyorsun, bu hazzı başkasıyla paylaşmak pek hoşuna gitmiyor herhalde. Tüm bu özelliklerine bakınca dalış tam senlik görünüyor!

Eskrim!

Sen asil bir kişiliğe sahipsin. Duruşun, halin, tavrın... Adeta bir asalet timsalisin! Soğukkanlı bir yapıya sahipsin öyle sıkı fıkı olmak da pek sana göre değil. Gücü elinde bulundurmak ve bunun bilincinde olmak sana ayrı bir haz veriyor. Bu özelliklere bakınca eskrim tam da sana göre!

Dağ yürüyüşü!

Sen tam anlamıyla doğa aşığısın. Sana göre bütün imkanlar, bütün mutluluklar doğada bulunuyor. Derdinin çaresi de doğa, mutluluk sebebin de. Spor yapacaksan da bunu doğada ve doğayla yapmayı tercih edersin. Yorucu da olsa göze alırsın, bu sebeple dağ yürüyüşü (tırmanışı) tam senlik!

Popüler İçerikler

Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Mustafa Keser Genç Şarkıcılara Öfke Kusup "Benden Çok Kazanıyorlar" Diye İsyan Etti
YORUMLAR

Eskrim! 💁‍♂️

16.09.2020

Klasik müziği neden eklemediniz? Küstüm pop işaretlemek sorunda kaldım

Eskrim? Benle çok alakasız bir spor

TÜM YORUMLARI OKU (9)