Müziği Bırakan Deniz Tekin İngilizce Öğretmeni Olduğu İddialarına Yanıt Verdi, Yeni Planını Açıkladı

Geçtiğimiz aylarda müziği bıraktığını açıklayan Deniz Tekin, hakkındaki 'İngilizce öğretmeni oldu' iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. İddiaları doğrulayan Tekin, '5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun müziği de kariyeri de...' dedi. 

Geçtiğimiz aylarda müziği bıraktığını açıklayan Deniz Tekin, hakkındaki 'ingilizce öğretmeni oldu' iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Deniz Tekin'in bir takipçisi iddiaların doğru olmadığını ve Deniz Tekin'in 17 Nisan'da sahnesi olduğunu öne sürdü.

Bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tekin yarı zamanlı İngilizce öğretmenliği yaptığını söyleyerek, 'Son albümümün borcunu aileme yıkmamak için de kılı kırk yararak seçtiğim konsere çıkıyorum hocam. Alacağım parayı da sormadım ama sana söyleyeyim maksimum 3-5 bin liradır, 150 euro etmiyordur. Donanımı tamamlayınca tam zamanlı öğretmenliğe döner, maksimum 5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun müziği de kariyeri de...' ifadelerini kullandı.

İlgili içerikler 👇

Şarkılarıyla Hepimize Duygular Arasında Gelgitler Yaşatan Deniz Tekin Müziği Bıraktığını Açıkladı
''Ben Hiç Öldürülmedim!'' Susamam Şarkısında Hepimizi Ağlatan ve Derinden Etkileyen Dupduru Bir Ses: Deniz Tekin

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Cannes'da Esen Birce Akalay Rüzgarına Sevgilisi de Karşı Koyamadı: Hakan Kurtaş'tan Aşk Dolu Paylaşım!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
16.04.2024

Belki benim ayıbım ama arkadaşı gerçekten bilmiyorum ki muhtemelen Viking Metal yapmıyor arkadaş... Haklılık payı çok net lakin bu sıkıntı duyduğu konuların yalnızca ekonomik sıkıntı çıktığında kafaya takılması beni çok yoruyor. Muhtemelen kendi kafasındaki yeter miktara ulaşsa bi sıkıntı olmayacak arkadaş için. Belki ben yanlışımdır öyleyse şimdiden özrümü kabul etsin.

16.04.2024

defol git

16.04.2024

KADIN KADINNN🌸

TÜM YORUMLARI OKU (22)