MÜYORBİR Duyurdu: Müzik Yasağı Tüm Türkiye'de Kaldırıldı

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) 1 Temmuz 2021 tarihinde koronavirüs salgını gerekçesiyle getirilen müzik yasağının tüm Türkiye'de kaldırıldığını duyurdu.

Haziran 2021’de koronavirüs salgını gerekçesiyle bar ve gece kulübü gibi yerlerde gece saat 00:00’dan sonra müzik yayını yapılması yasaklanmıştı. Bu yasak Mayıs 2022’de 01:00’e kadar uzatılmıştı. Müzik yasağı geçtiğimiz günlerde önce Antalya'da sonra Muğla'da kaldırılmıştı. 

Yaklaşık 2 yıldır süren ve yaşam tarzına müdahale olarak nitelendirilen yasak kararının tüm Türkiye'de kaldırıldığı öğrenildi. Açıklama Müzik Yorumcuları Meslek Birliği'nden (MÜYORBİR) geldi. Birliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'MÜJDE! Mutlulukla belirtmek isteriz ki müzik sektöründeki pandemi kısıtlamaları Türkiye genelinde kaldırıldı. Müzik sektörü için bu önemli kararda emeği geçen ilgili Bakanlıklara ve kişilere teşekkür ederiz. MÜZİĞİN HİÇ SUSMAMASI DİLEĞİYLE…'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sanat Özgürlüğünü İzleme Platformu’na (SÖZ Platformu) konuşan MÜYORBİR Başkanı Burhan Şeşen, Turizm Bakanı ve yardımcısının konu hakkında kendilerini bilgilendirdiğini söyledi.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
23.06.2023

daha uzun süre daha çok içilsin daha çok vergi toplansın.. demiştim islam kolaylıklar dinidir😅

23.06.2023

yaz sezonu ve en önemlisi döviz lazım .d

modern insanın zeka seviyesine uymayan bir yasaktı ilginç bir u dönüşü oldu. ben enstrüman yasaklanır falan diye bekliyordum

TÜM YORUMLARI OKU (12)