Mutluluktan Ağlatır: İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Vatandaşlara Tramvayda Muhteşem Hizmet!

Tüm şehirlerde görmek isteyeceğiniz muazzam bir hizmet! İzmir Büyükşehir Belediyesi tramvaylarda müzik hizmeti veriyor!

Popüler İçerikler

Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Bir kere Ankara kizilay-koru metrosunda bu olayı yaşadım içerisi tıklım tıklım kalabalık. Ankara'yı bilenler bilir, metro bir çok üniversitenin durağından geçer. Bir grup öğrenci bindi rica ettiler bir kaç şarkı seslendireceğiz dediler, kimse rahatsız olurum demedi. Ardından aldılar çalgıları eline harika bir serenat yaptılar. Millet zaten ilk baştan el kol yapmaya başladı. Ardından son parçayı İzmir Marşı'nı patlatınca çocukları linç edeceklerdi. Ses çıkarmayanlar çıldırdı, delirdiler. İnsanların çoğu bir ton laf etti...Ya arkadaşlar bu toplum bukadar yobazlamış kusura bakmayin ama İzmir'e bu yüzden hayranım. Ankara benim doğup büyüdüğüm yer olabilir ama, İzmir yaşanılası bir şehir. İzmir'e bu yüzden aşığım.

Chp belediyelerine çamur atma derdinde olan aktroller boşuna uğraşmayın. Ne Ege'yi ne Trakya'yı ne de İstanbul'un Beşiktaş ve Kadıköy gibi elit ilçelerini alamayacaksınız. O insanlar da belediyelerinin bazı sorunları olduğunu biliyorlar. Ancak bir alternatif olarak yobaz Arap bozması akpye oy vermiyorlar da. Siz ne kadar geriye gittikçe biz o kadar aydınlığa gidiyoruz.

05.05.2018

Akp'nin araplastirdigi çomarlastirdigi dertli ulkem inadina direniyor inadina guzellesiyor. Emegi gecen herkese tesekkurler. 24 Haziran'dan sonra tum ulkeye yayilmasi dilegiyle

TÜM YORUMLARI OKU (18)