Mutlaka Okumanız Gereken 20. Yüzyılın En İyi 10 Romanı

Neler yok ki? Yüzüklerin Efendisi, Muhteşem Gatsby, Silahlara Veda, Yüzyıllık Yalnızlık ve daha fazlası... 1900 ve 1999 yılları arasında yayınlanmış, sanatsal değerine, önemine, popülerliğine ve yazıldığı yüzyılı yansıtabilme kabiliyetine göre sıralanmış 20. yüzyılın en iyi 10 romanı.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
18.11.2016

Video şeklindeki listelere karşıyım, doğru düzgün hazırlanmış resimli galeri her daim tercih sebebidir gereksiz zaman almadığı için. O yüzden izlemiyorum, eksiyi atıp gidiyorum.

19.11.2016

===Videoyu yarıda kestim ama önermek istediğim kitaplar var=== Küçük Prens, Kitap Hırsızı, Bülbülü öldürmek, (Albert Camus, Yabancı, Düşüş,) (Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna ve İçimizdeki Şeytan) (George Orwell Hayvan Çifliği ve 1984) (Gogol Ölü Canlar) (Ayşe Kulin Nefes Nefese) Suç ve Ceza, Savaş ve Barış, (Virginia Woolf Bayan Dalloway) (Kafka-Dönüşüm), Martı Jonathan Livingstone, Sapiens, ==Fantastik Bİlim-Kurgu severler için== (Suzanne Colins Açlık Oyunları - Yeraltı Günlükleri), Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Yürüyen ölüler, ==Gerilim Tarzı== (Tess Gerrıtsin tüm kitapları gerçekten mükemmel) Trendeki kız, Veba, Yürüyen ölüler , DaVinci Şifresi (belki gerilim değil fakat bu kategoriye konulabilir bence)

19.11.2016

ne güzel alt alta liste olarak yazmıştım yan yana koydu terbisyesiz

19.11.2016

Yuzyillik Yalnizlik ne kitapti be.Bulbulu Oldurmeki okuduktan sonra Tespih Agacinin Golgesindeyide okuyun, Bulbulu Oldurmek ten daha once yazilmistir, ama devam niteliginde bir kitapt denilebilirmi bilmiyorum ayni karakterlerin yaslanmis halleri mevcuttur.

TÜM YORUMLARI OKU (6)