Mütevazı Bir Hayat Yaşarken Bir Anda Yükselen ve Lüks Yaşantılarıyla Geçmişin Acısını Çıkaran Ünlü Kadınlar

Allah bazı insanlara 'Yürü ya kulum' diyor arkadaşlar, bu durumun başka bir şekilde izah edilmesi zor!  

Bazı isimler var ki bambaşka bir meslekteyken, bir anda şansları dönüyor ve bambaşka işlere atılıp; inanılmaz paralar kazanmaya başlıyorlar. Bazıları da gösterişi seviyor ve lüks yaşantılarını gözümüze sokuyor...

1. Son günlerde eşi Gökhan Çıra ile ikinci kez boşanma kararı almasıyla gündeme gelen Selin Ciğerci, cinsiyet geçiş sürecinde epey zorluk yaşayan bir isim.

Aslında oldukça varlıklı bir aileden gelen Selin, cinsiyet geçiş süreci yaşadığı dönemde babası tarafından reddedilmiş ve kendi ayakları üzerinde durmak zorunda kalmış bir isim. İki yıl vokalistlik yapan Selin, ardından Nişantaşı'nda bir mağazada çalışmış. Korsan taksicilik de yapan Ciğerci, özellikle sosyal medyada tanınan bir isim hâline gelmesinin ardından hızla yükselmeye başladı ve şu an sahibi olduğu Selin Beauty markasını kurdu. İş kadını ve Influencer Selin Ciğerci, özellikle lüks arabaları ve milyonluk mücevherleriyle çok konuşuluyor.

👇

Selin Ciğerci 40 Programında Sorulan Aşırı Net Sorulara Verdiği Cevaplarla Yine Gündem Yarattı

2. Makyözlükten Influencer'lığa geçiş yapan Ezgi Fındık da lüks yaşantısıyla çok konuşulan isimlerden.

Ünlü bir markanın mağazasında makyaj sanatçısı olan Ezgi Fındık, çektiği makyaj videolarıyla YouTube ve Instagram'da zamanla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Instagram'da yaklaşık 1 milyona yakın takipçisi olan Ezgi Fındık, hem estetikleri hem de tarzıyla dikkat çeken bir isim. Özellikle de lüks kıyafetleri, aksesuarları ve yaşantısıyla. Sık sık yurt dışı seyahatine çıkan Ezgi Fındık, Instagram paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Kendisi biraz da gösterişi seviyor tabii, araba markasını gösterebilmek için boynunu eğmesi zaman zaman dalga konusu oluyor...

👇

Makyözlükten Influencer'lığa Uzanan Öyküsüyle ve Yaşadığı Olağanüstü Değişimle Kül Kedisini Aratmayan Bir İsim: Ezgi Fındık

3. Kariyerine doğum fotoğrafçısı olarak başlayan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde eşinin kendisine aldığı lüks hediyelerle gündeme gelmişti.

Ünlülerin doğum fotoğrafçısı Dilan Polat, Dilan Polat adını verdiği güzellik merkezini açtıktan sonra kısa süre içinde inanılmaz bir yükseliş yaşadı. Art arda açtığı güzellik merkezi ve kliniklerle iş kadını kimliğine bürünen Dilan Polat, kendi markasını yarattı. Eşiyle ortak olan Dilan Polat, hem Instagram'daki lüks yaşantısıyla hem de eşinin kendisine aldığı şatafatlı hediyeleriyle gündemden düşmüyor. Dilan Polat'ın lüks yaşantısı bir yana, bunu sürekli Instagram'da paylaşma çabası 'görgüsüz' ya da 'sonradan görme' gibi yorumlar almasına neden oluyor.

👇

Milyonluk Hediyeleriyle Gündeme Gelen Dilan Polat'ın Akılalmaz Değişimini Görmelisiniz!

4. İşte Benim Stilim yarışmasıyla hayatlarımıza giren Bahar Candan, özellikle son yıllardaki lüks yaşantısıyla dikkat çekiyor.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Bahar Candan, çok şahsına münhasır bir isim biliyorsunuz. Yarışmadan sonra bir anda üne kavuşan ve özellikle sosyal medyada oldukça aktif olan Candan, lüks yaşantısıyla dikkat çekiyor. Bir ev satın almak ya da kiralamak yerine lüks bir otelde yaşayan Candan, sık sık Dubai'ye seyahat ediyor ve lüks yat tatilleriyle dikkat çekiyor. Bahar'ın bu fantastik hayatına biz de uzaktan şaşkınlıkla bakıyoruz işte...

👇

Fakir Hissetmeye Hazır mısınız? Bahar Candan 'Dolar Sürekli Yükseliyor' Diyerek Hesabındaki Parayı Paylaştı

5. Şube kadın Ala Tokel'i bu listeye dahil etmemek olmazdı...

Influencer olarak hayatımıza giren Ala, YouTube dünyasına giriş yaptıktan sonra kısa süre içerisinde eğlenceli diliyle ve hayatıyla dikkat çekmeye başladı. Kendi nail art markası Ala Beauty'i kuran Tokel, Türkiye'nin dört bir yanına yayıldı ve birçok ilde mağaza açarak; kısa sürede büyük bir başarıya ulaştı. Ala şu sıralar yurt dışına açılmış durumda, yurt dışında da Ala Beauty markası gitgide büyüyor. Tabii bu değişimle birlikte Ala'nın da hayatı değişti dostlar, değişmemesine imkan var mı? Bir takipçisinin yorumuna, 'Çok zengin değilim' cevabını veren Ala'nın hızla yükseldiği ve lüks bir yaşantısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu tabii. Ama bunu gözümüzün içine sokmuyor, hakkını yemeyelim.

6. Zengin olduğunu Dilan Polat ve Ezgi Fındık kadar gözümüze sokmasa da Danla Bilic'in de kısa süre içerisindeki yükselişi hayret verici dostlar...

YouTube'da yayınladığı makyaj videosuyla kısa süre içerisinde üne kavuşan ve kendisine çook geniş bir hayran kitlesi edinen Danla, öncesinde Psikoloji bölümünde öğrenim gören, mütevazı hayatı olan bir öğrenciydi. Gelgelelim Danla tanınırlığını artırmaya başladıktan sonra hem bambaşka bir görünüme hem de bambaşka bir hayata kavuştu. Lüks ayakkabı, çantaları ve milyonluk arabasıyla Danla'nın da hatrı sayılır lüks bir hayatı var... Ha bir de sürekli markalarla iş birlikleri yaptığını ve güzel paralar kazandığını da atlamayalım!

👇

"Ben O Olacağım" Demişti: Danla Bilic'in Gün Geçtikçe Daha Fazla Benzediği Çinli Model

7. 41 bin liralık parlak crop top'ıyla dikkat çeken Demet Özdemir de dansçılıktan oyunculuğa geçiş yapan bir isim...

Flash TV'de dansçılık yapan Demet Özdemir, ardından oyunculuk kariyerine adım attı ve gerçekten de Türkiye'nin en çok konuşulan kadın oyuncularından biri olmayı başardı. Birçok popüler yapımda rol alan Özdemir, zaman zaman lüks yaşantısıyla gündeme geliyor. Müstakbel eşi Oğuzhan Koç'a düğün için 1 milyon TL değerinde bir saat aldığı konuşulan Demet Özdemir'in lüks kıyafetleri de dikkat çekiyor!

Vallahi ne diyelim, böyle bir yükseliş bize de lazım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Oğuzhan Koç'la Nişanlanan Demet Özdemir'in Adım Adım Ünlü Olma Hikâyesini İnceliyoruz
Her Şey Altın Oranda Saklı: Bilime Göre Güzellik Ölçütüne Uyan Dünyanın En Güzel Ünlü Kadınları
Ünlülerin Yaşadıkları Değişimi Görünce, "Para Sen Nelere Kadirsin!" Demekten Kendinizi Alıkoyamayacaksınız

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
01.08.2022

acı olan ne biliyor musunuz ? içlerinde bu ülke ve içinde yaşayan insanlar namına en ufak bi b.ka yarayan kimse yok...

02.08.2022

ulan sokakta yanından geçse yüzüne bakmayacagin insanlar YouTube sayesinde trilyoner oldu.

01.08.2022

Dikkat ettim hepsi karşı cins ? neden ve niyeee lan

02.08.2022

kardeş başlıkta "kadınlar" yazıyo =)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ