Mutant Asker Çıkışı: Ukrayna-Rusya Savaşında Neler Oluyor?

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş devam ediyor. Rusya, batılı devletlerin uyguladığı ekonomik ambargoya ve Ukrayna’ya yapılan silah desteğine rağmen bazı hedeflerini ele geçirmiş durumda. Ancak savaşın sürekli uzaması Rus ekonomisini baltalamaya devam ediyor. Savaşta ‘mutant askerler kullanılıyor’ çıkışı ise son günlerin konuşulan konularının başında geliyor.

Kara büyü sonrası mutant askerler çıkışı

Teknolojioku internet sitesinden Ufuk Tufan’ın haberine göre; Ülke içerisinde baş gösteren ekonomik sıkıntıları unutturmak ve milli duyguları konsolide ederek Ukrayna savaşının başarısızlığına bahane bulmak isteyen Rus hükümeti kaynaklı yerel medya ise, şimdilerde Ukrayna’nın savaşta mutant asker kullandığını dillendirmeye başladı.

Buna göre, Ukraynalı askerler Amerikan laboratuvarlarında geliştirilen bir tür serumu kendilerine enjekte etmekte ve bu sayede de güçleri birkaç kat artarak adeta hissiz insanlara dönüşmektelermiş.

ABD’den ‘çizgi film’ cevabı

Söz konusu iddialar hakkında açıklama yapan emekli bir ABD generali ise, Rus yetkililerin çok fazla çizgi film izlediğini gerçek dünyada özellikle de karşısındaki Ukrayna askerlerinde böyle bir teknolojinin var olmadığını, Rusya’nın iç ve dış politikalarındaki hatalarını halkından bu yalanlarla saklamak istediğini söyledi.

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
YORUMLAR
27.07.2022

İşin başında kim varmış peki? S.H.I.L.D, William Stryker? Belki de Sokovia'da gizli bir laboratuvar var. Hem Ukrayna ile de sınır.

27.07.2022

S.H.I.L.D, değil yaa Mojo Jojo var

27.07.2022

Ne demek yok eskiden beri bizde var bu teknoloji askerin kellesi kopuyor savaşta kafasını koltuğunun altına alıp savaşmaya devam ediyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ