Müşterilerinin Asla Öğrenmemesi Gereken Meslek Sırlarını Afişe Ederek Bizleri Şaşkınlıklara Sürükleyen 15 Kişi

Hayatımız boyunca hem kendi sırlarımızı hem de başkalarının sırlarını saklarız. Birçok kullanıcı, meslekleriyle ilgili şok edici sırları paylaştı. Buyurun...👇

1. "Babam pilottu. Pilotların çoğu kokpitte uyur. Nadir de olsa iki pilot aynı anda uyuyup bir saat sonra uyanıyorlardı."

2. "Çatı ustasıyım. Yerden 20 metre yüksekteyken aşağı inip, idrarını yapmak istemiyorsun..."

3. "Ben bir bilim insanıyım. İstatistiğin doğru şekilde nasıl kullanılacağını öğrenme zahmetine girmeyen bilim insanlarının sayısı hayret verici."

4. "Birçok terapistin danışanlarıyla alakasız veya tedaviye yönelik olmayan havadan sudan konuşmalar yaptığını biliyorum."

5. "İçtiğiniz hapların yere düşmüş olma ihtimali çok yüksek."

6. "Hemşirelerin tıbbi malzemeleri çaldıklarını birçok kez gördüm."

7. "Tır sürücüleri idrarlarını yapmak için yanlarında boş şişe bulundurur."

8. "Çiftlik sahiplerinin çoğu kimyasal atıkların geri dönüştürülmesiyle ilgilenmiyor."

9. "Huzurevlerinde vefat etmiş insanlara ait kıyafetler bulunur. Aile gelip almazsa, yıkanır ve başka bir hastaya verilir."

10. "Sarhoş olan bir müşteri kokteyl isterse, ona alkolsüz bir şey hazırlarım."

11. "Ortopedi cerrahıyım. Ameliyat yaparken futboldan, filmlerden, yemeklerden konuşuyoruz. Bazen sessizlik oyunu oynarız."

12. "Birçok kez farelerin kafeteryada temiz tabakların arasında gezdiğini gördüm."

13. "7 yıl popüler bir kahve zincirinde çalıştım. Kabaysanız, sabırsızsanız ya da hoş olmayan bir davranış sergiliyorsanız, size kafeinsiz kahve servis edilir."

14. "Avukatım. Müşterilerime onların ödeyebileceği en yüksek miktarda bir fatura çıkarırım."

15. "Bir şarküteride çalışıyordum. Çürümüş yiyecekleri ne zaman atmaya götürsem patronum engel olurdu ve müşterilere satmamı söylerdi."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Dünyanın En İyi 100 Şehri Listesi Açıklandı: Türkiye'den Üç Şehir Sıralamada Kendine Yer Buldu
Otel Odasında Gizli Bir Geçit Olduğunu Fark Eden Kadın Ürpertici Keşif Anını TikTok'ta Paylaştı
Bir Vatandaş Başıboş Köpek Sorunu için Yurt Dışından Timsah Sipariş Edip Boğaz'a Salacağını Açıkladı

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
16.12.2023

bir markette çalışan arkadaşım vardı çocuk çok çalışkan ve dürüsttü. bir gün karşılaştık müdür oldunmu lan dedim oda ne müdür kovdular dedi. meğer bu market tarihi geçen başta günlük ürünler olmak üzere süt yumurta paynir yoğurt gibi ürünlerin ürünler imha edilmeden tarihleri değiştirilip yeniden rafa konuyormuş. bizimki önce uyarmış market yönetimimi, bakmış icraat yok şikayet etmiş kendi çalıştığı marketi. sonrada paket yapmışlar. böyle haklımaklımarlıbimarketti.

16.12.2023

Şu an Türkiye’de dışarda yemek yemek başlı başına cesaret isteyen bir olay. Kullanılan yağlar, beklemiş ürünler, yeniden dönüşüme giren eski peynirler, şarküteri ürünlerindeki sahtekarlık… liste uzar. Bir de çalışanların hijyeni sadece bir hayal olarak düşünmesi ve işini doğru yapmayan bezmiş personeli düşününce diyorum ki, ‘vahh halimize, paramızla rezil oluyoruz.’

16.12.2023

burger king'de çalıştım. İtiraf: Genelde soyunma odalarında fareler vardı ve çoğu müşterinin ayağının yanından geçmişlerdi. İtiraf: Müşteri gelip dondurma isteyince sırf üşendiğimizden dolayı "Dondurma kalmadı" derdik. İtiraf: çoğu patates ve buz yere düşer ama patronumuz o yere düşen besinleri çöpe atmanıza izin vermezdi yani çoğu zaman yere düşmüş yemekler yediniz.. itiraf: yeni elemanlar genelde hep yanlış sipariş gönderir. ama yeni eleman olduğu için müşterileriler pek de şikayet etmezlerdi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ