Müşterilerinin Asla Öğrenmemesi Gereken Meslek Sırlarını Afişe Ederek Bizleri Şaşkınlıklara Sürükleyen 15 Kişi

Hayatımız boyunca hem kendi sırlarımızı hem de başlarının sırlarını saklarız. Birçok kullanıcı, meslekleriyle ilgili şok edici sırları paylaştı. Buyurun...👇

1. "Eğer dişinizde büyük bir boşluk varsa, dişin doldurmak yerine çekilmesi gerektiğini söyleriz çünkü bir dişi çekmek bize herhangi bir malzemeye mal olmaz. Üç diş sağlığı kliniğinde çalıştım ve bunun sayılamayacak kadar çok yapıldığını gördüm."

2. "Markette yiyecek reyonundan alışveriş yaparken, arka raflardan ürün alın. Tarihi geçmek üzere olan ürünler önde olur."

3. "Otellerde temizlik departmanında çalıştım. Battaniyeler her zaman yıkanmaz, sadece çarşaflar yıkanır. Üstünüze örttüğünüz çarşaf ise ara sıra yıkanır. Bütün oteller böyle mi bilmiyorum ama benim çalıştığım oteller böyleydi."

4. "Eski bir barista olarak söyleyebilirim ki, bana veya personelden herhangi birine kötü davrandıysanız, size kafeinsiz espresso verildi. Bunu üç yıl boyunca yaptım ve hiç kimse fark etmedi."

5. "Bir tesisatçı olarak söyleyebilirim ki çoğu zaman Google ve YouTube'dan bakarak tamir yapıyoruz. Eğer biraz beceriniz varsa kendiniz de yapabilirsiniz."

6. "Gıda ürünleri üreten bir fabrikada çalıştım. Paketteki her ürün aynı olmasına rağmen farklı ambalajlar kullanıp, farklı fiyatlandırmalar yapılıyor."

7. "Perakende ürün satıyorum. Kibar olursanız size indirim yaparım ancak insanların çoğu kaba olduğu için yapmamayı tercih ediyorum."

8. "Görsel efekt sanatçısıyım. Televizyonda gördüğünüz her şeyin sahte olduğunu söyleyebilirim."

9. "Can kurtaranlık yapıyorum. Sadece 3 yılda bir sertifika yeniliyoruz. Birisi formda değilse, veya sertifikasını zar zor yenileyebiliyorsa, kağıt üzerinde 80 puan alıp nitelikli gibi görünebilir. Size tavsiyem sadece kendinize güvenin."

10. "Eskiden birkaç fast food zincirinin satın alma temsilciliğini yapıyordum. Sığır eti tedarikçileriyle yapılan sözleşmede, etin yüzde 10'dan fazlasının dışkı olmaması gerektiği yazıyordu. Yüzde 10 ise sorun yoktu."

11. "Bir şef olarak size tavsiyem her zaman restoranda yemek yemeyin. Evde yediğinizden çok daha fazla yağ ve tuz tüketiyorsunuz."

12. "Bir markette çalışıyorum. Yiyeceklerin soğutucuya girmeden önce ne kadar beklediğini bilmek istemezsiniz."

13. "İnsanlar çoğu toplu taşıma türünde birbirlerine tek kelime etmezler, ancak taksinin içinde farklı bir dünya var. Günüm, bir iş adamının havaalanına gitmesiyle başlar ve sarhoş bir kişiyle biter."

14. "Paramedik olarak çalışıyorum. Profesyonel hayatlarımızda ön cephe askerlerinden daha fazla ölüm, terör, kan, ve korku görüyoruz."

15. "Bir çağrı merkezinde çalışıyorum. Gün boyunca bize hakaret eden birçok insana karşı iyimser olmak için uğraşıyoruz."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Gözleriniz Buna Hazır mı? "Olmaz Olsun Böyle Moda!'' Dedirten Tasarımlar ile Karşınızdayız!
Acılı Aile Diğer Aileleri Uyardı: TikTok'taki 'Challenge' 13 Yaşındaki Çocuğun Ölümü ile Sonlandı!
İş Dünyasında Yeni Yöntem: Haftada Sadece Dört Gün Çalışmak Gerçekten İşçilerin Verimliliğini Arttıracak mı?

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
23.04.2023

1. madde direk kolpa, editör nerden bulduysa bu bilgiyi yalan yanlış bakmadan yapıştırmış. malzemenin parasini da musteriden alicak hekim, kendi cebindenmi oduyo onlarin parasini

26.04.2023

Karı-koca dişçi olan bir aile dostumuz vardı. Bir çok diş hekiminin dişi hemen çektiğini kurtarmakla pek uğraşmadığını söyledi. Özellikle devlettekiler maaşlı olduğu için bunu daha çok yapıyormuş. Özelde bunu yapanlarsa sonrasında implant takmak ve daha çok kazanmak için bunu yapıyorlarmış.

23.04.2023

bu yazı benim aklıma yıllar önce butik otel diye bir ton para bayildigimiz ama 2 gece sonra carsaflari siz degistireceksiniz kahvaltiyi hep birlikte hazirlayacagiz diye tepemize dikilen güya minnoş görünümlü ayvalıkta'ki otel sahibesini hatirlatti tabiki 5 günlük tatilimi 3.gunde sonlandırip başka bir otele geçip tatili kendime zehir etmedim..

24.04.2023

Fark edeyim ya da etmeyeyim , işimi mükemmel olarak yapmak için göbeğim çatlıyorken aldığım parayla dandik , olması gerektiği özelliği taşımayan hiçbir ürün ya da hizmet için hakkımı helal etmiyorum. Hiçbir iş sahibine ya da çalışana bağırmak şöyle dursun , hiç kimseden görmedikleri nezaketi gösterdiğime eminim. Ama uyuyup da kaza yapmayalım diye ekspresso içip de uykumuzun kaçması gerekirken geldiğini bilirim mesela. Vebalini ödeyebilir misiniz aksi bir durum olsa? Ayrıca 1 numara için hangi diş hekimi olursa olsun önceliği kurtarmaya verdi ,bir iki tane dangoz , "dişi çekeyim de implant yaptırtır daha fazla alırım" diye bakan diş doktoru yüzünden tüm meslek erbabını karalamayın. "Ben bir düşüneyim bunu " der ,sonra vazgeçtiğinizi söyler başka bir diş hekimine gidersiniz... Diş anında müdahale edilmezse öldürecek bir alan değil sonuçta...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ