Müşterilerinin Asla Öğrenmemesi Gereken Meslek Sırlarını Afişe Ederek Bizleri Şaşkınlıklara Sürükleyen 15 Kişi

Hayatımız boyunca hem kendi sırlarımızı hem de başlarının sırlarını saklarız. Reddit kullanıcıları, meslekleri ile ilgili en şok edici gerçekleri paylaşarak, sırlarını açıkladı. Sizler için bunları derledik. Buyurun...👇

1. "Bir öğretmen olarak ailenizin bütün sırlarını biliyorum. Çocuklarınız biliyorsa, ben de biliyorum. Çocuklar çok fazla düşünmeden hareket eder."

'Bana üreme alışkanlıklarınız, mali zorluklarınız, ev içi sorunlarınız hakkında her şeyi anlatırlar. Anneler ve babalar hakkında o kadar çok şey biliyorum ki keşke beynimden sonsuza kadar silebilsem.'

2. "Bir hayalet yazar olarak söyleyebilirim ki okuduğunuz kitabın yazarı kapağın üstünde yazan kişi olmayabilir."

'Para karşılığı kitap yazan birçok yazar var.'

3. "Kalp masajı yapmaya başladığımda yaşamanız için sadece yüzde beş şansınız oluyor. Yine de elimden geleni yapıyorum."

4. "Teknik destek için aradığınızda sorunlarınızın cevabını Google'da aratıyorum."

5. "Bebeğiniz günün çoğunda bakıcısı ile birlikteyse ilk emekle, ilk konuşma veya yürüme anlarına tanıklık ediyordur. Ancak kendinizi kötü hissetememeniz için bunları size söylemez."

6. "Maskara reklamlarında modeller takma kirpik kullanıyor. Üzgünüm hiçbir maskara kirpiklerinizi bu kadar uzun yapmaz."

7. "Ailemin tekel bayisi var. Ekonomi kötü gittiğinde satışlarımız yükseliyor."

8. "Pazartesi sabahı hastanede hasta göreceğim, bütün gece çalışacağım ve sonra salı sabahı hastanede çalışmaya devam edeceğim. Aradaki 24 saatte uyumamış olacağım.

'Bu tıpta tamamen normal ve kabul görmüş bir uygulama.'

9. "Bilgi işlem teknisyeniyim. Genellikle insanların arama geçmişine ve indirdiklerine bakmamaya çalışıyorum ama bazen yapıyorum. Hepiniz hasta insanlarsınız ama neyse ki ben de öyleyim."

10. "Bir barım var ve insanlar, üzüntülerini dindirmeye çalıştıkça para kazanıyorum. Bu beni depresyona sokuyor."

11. "Tıbbi laboratuvarda çalışıyorum. Doktorunuza gelip yaptırdığınız hızlı hamilelik testi, eczaneden satın aldığınız ile aynı kalitede. Boşuna paranızı harcamayın."

12. "Organik ürünler satan bir markette çalıştım. Ürünler organik değildi. Herhangi bir marketten alabileceğiniz ürünlere çok fazla ücret ödüyorsunuz."

13. "Şirket danışmanı olarak çalışıyorum. Çalışanlarınızın size söylediklerini size anlatmak için para alıyorum."

14. "Terapilerde ilerlemekten daha çok ilerlemenin ortaya çıkmasına önem verilir."

'Danışmanlık veya terapinin işe yaramadığını söylemiyorum. Sadece danışanların devam etmesi için, pozitifleri şişirme eğilimi olduğunu söylüyorum.'

15. "Avukatlık mesleğinde en zorlandığınız anlar genellikle kendi müşterinizle uğraştığınız anlardır."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Geri Dönecekler! Mamut Dışkısının Bulunması Neslinin Tükenmesi Hakkında Bildiklerimizi Değiştirdi
Yüzde 5 Hayatta Kalma İhtimali Verilen Yapışık İkizlerin Herkese İlham Veren Öyküsü
Zihnimizin İçinde Dönüp Duran ve Bizi 'Overthinkistan'a Götüren İçsel Konuşmalar Nasıl Meydana Geliyor?

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
09.04.2023

Çalışırken denk geldiklerim: otelde bir önceki müşteri eğer temiz kullandıysa yastık kılıfı vs tekrar değiştirmiyoruz. Genelde muadil içki kullanıyoruz. Çok kaliteli mekanlarda yaptık bunu. Asla temiz çatal kaşık kullanmıyorsunuz. Bardaklara asla deterjan sürmüyoruz Pizza lahmacun kebap tahtasını sünger ile siliyoruz. Yıkarsak tahta çürüyor çünkü. Ekmek yediğiniz fırınların hamur makinalarını görseniz veya pasta yapımını asla bir daha yemezsiniz. Kamuda bir evrak talep ettiğinizde size dilekçe vermeniz gerektiği söyleniyorsa, muhtemelen arkadaş kahvesini içmemiştir vakit kazanmaya çalışıyordur. Odada oje sürüyorlar.ayrıca telefonlarınız cevapsız kalıyorsa yoğunluktan değil, bilerek açmıyorlar. Çünkü sizden önce yapacağı dedikoduları ya da coinleri vardır. Hakkınızı hep arayın. Kuaförde müşteri çabuk geldin diye boyaya saç kremi katıyorlar. Manikür aletlerini sizden önce kullanan müşteriden sonra, sizde kullanıyorlar. Seviyom sizi.

10.04.2023

Anladığım kadaruyla HK (oda temizliği) çalışmışsın. Yastık kılıfını değiştirmek senin elinde vicdanın ile kalmış bir durum. Muadil içki olayı zaten normal bir olay. Etikete para vermemek için yapılır. Çatal kaşık olayı yine çalışan ile ilgili yıkama makinesi vs var tertemiz çıkartır. Yine personel ile ilgili. Bardaklar içinde aynı şey geçerli. Pizza vs tahtası zaten sünger ile silinir. Çünkü yıkarsan içinde kimyasal artıkları kalır bu durum daha risklidir.

09.04.2023

Daha da acı bir şey söyleyeyim: otelde ya da pansiyonda kullandığınız havlular asla temiz değil, sizden önce klozet lavabo içi ve en son yerdeki ıslak sular siliniyor sonra yıkamaya gönderiliyor. Sonra müşteriye sunuluyor bazen yıkanmadan tekrar üst rafa asılıyor. Aklınız varsa evden havlu ve yastık kılıfı getirin. Üzgünüm dostlar çok üzgünüm

10.04.2023

Kurban olam başka itirafta bulunma, emi lütfen....

09.04.2023

#8 36 saat nöbeti bitirip üstüne üniversite okuyan hemşire arkadaşlar bi tarafıyla güldüler buna hepsine selam olsun biri hariç ona müstahak daha fazla yüklenin kahpeye 👍🏻😅😅

TÜM YORUMLARI OKU (21)