Müşteriler Tepki Gösterdi: Üsküdar'da Restoranda 'Fazla Yakınlaşmayın' Tartışması

Üsküdar’daki bir kafede görevli olan işletme personeli, müşteri olarak gelen bir çifte fazla yakınlaştıkları gerekçesiyle uyarıda bulundu. Olaya diğer müşteriler de dahil olurken yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde Üsküdar’da bulunan bir kafede meydana geldi.

İddiaya göre, müşteri olarak işletmeye gelen bir çiftin yakınlaştığını belirten işletme personeli, ‘Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız’ diyerek uyarıda bulundu.

Çift yaşanan duruma tepki gösterirken çevredeki diğer müşteriler ise kafe personeline tepki gösterdi.

Müşterilerden işletme personeline tepki

Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde işletme personelinin masaya gelerek müşteriye uyarıda bulunması ve diğer masadaki müşterilerin de bu uyarı nedeniyle işletme personeline tepki gösterdiği görülüyor.

Yaşananlar böyle kaydedildi 📹

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
15.03.2022

sevgisiz insanları vatandaşlıktan çıkarsak ya dünya daha güzel olmaz mıydı?

15.03.2022

İnsanlarin icinde opusmeyin demek sevgisizlik mi,,siz bence asiri genissiniz,azcik edep ben colul cocuk gidebildigim mekanda istemem arksdsm,sevgi ille dudak temasiylami olçulü sizlerde,opusmeyin ulu orta denilince bizler sevhisizmi oluyoruz,ar damariniz ayder yaylasi ,,evinizde yapin ozel seylerinizi

15.03.2022

Adamın kendi işletmesi size noluyo? Millet içinde yiyişemezsiniz bunu öğrenin artık ve insanların bundan rahatsız olması gericilik ahlakçılık falan da değil. Ben ailemle sevgilimle bir mekana gittiğimde sınırı aşan insanlar görünce son derece utanıyorum onlar adına. Yakınlık ne derecede bilemem ama bazıları da cidden abartıyor yakınlığı.

15.03.2022

Doğru. Başkasının özgürlüğünü kısıtladığın anda, özgürlükten söz edemezsin zaten. Ancak bu video'da yan masa şahit duruma. Ve "adamın işletmesi" geçerli bir savunma değil. Ayrıca madem öyle biz de diyoruz ki, bu yobaz'ı ifşa edelim, en azından akp dışındaki insanlar para kazandırmasın.

15.03.2022

Yövmiyesiyle karıya giden adamlar millete ahlak dersi veriyor.

TÜM YORUMLARI OKU (34)