İlk Fragmanı ile Tepki Çeken Saba Tümer'in Yeni Programı Aşk Adası'na RTÜK İnceleme Başlattı!

Saba Tümer'in sunuculuğunu yapacağı yeni programı Aşk Adası'nın ilk fragmanı yayınlanmıştı. Dikkat çeken programa RTÜK inceleme başlattı.

Biliyorsunuz ki Saba Tümer, uzun bir aradan sonra bir grup insanın bir villa içerisinde romantizm arayışına girecek olduğu Aşk Adası programının sunuculuğunu üstelenecek.

İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Aşk Adası, Netflix'in Too Hot to Handle isimli yarışma programına benzetilmişti.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Saba Tümer'in Yeni Programı "Aşk Adası" Netflix'in "Too Hot To Handle"ının Anadolu Versiyonuna Benzetildi

Alışık olduğumuzun dışında bir formata sahip olan Aşk Adası, daha ilk fragmanında gösterilen sahneleri ile çok eleştirilmişti.

Geçtiğimiz saatlerde fragmandaki görüntüleri ile infiale neden olan program hakkında RTÜK tarafından inceleme başlatıldığı açıklandı.

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin, Aşk Adası ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

'Sosyal medya başta olmak üzere bazı basın organlarında tartışılan 'Aşk Adası' isimli bir yapımla alakalı gerekli ön inceleme Üst Kurulumuz tarafından yapılmıştır. Üst Kurul Başkanlığı, bir dijital medya platformunda yayınlanacağı belirtilen yapımla alakalı yapmış olduğu araştırmada, tanıtım fragmanının ilgili seç-izle platformu tarafından yayınlanmadığını belirlemiştir. RTÜK, program fragmanının bahse konu dijital yayıncının bilgisi dışında yapımcı firmanın kendi sitesinden onay alınmadan yayınladığını tespit etmiştir. Toplumsal ve kültürel değerlerimizle bağdaşmayan hiçbir yapıma müsaade etmeyen RTÜK'ün konuyu yakından takip ettiğinin bilinmesini önemle kamuoyuna arz ederiz.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Saba Tümer'in Yeni Programı "Aşk Adası" Netflix'in "Too Hot To Handle"ının Anadolu Versiyonuna Benzetildi
Yine Kendine Hayran Bıraktı: İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den Yeni Dans Şovu Geldi!
Eski Kısmetse Olur Yarışmacısı Eser West'in "Tıkla Pişman Olmazsın"lı Onlyfans Duyurusu Dillere Fena Düştü

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
15.02.2024

Haklılar kudurmayın ota boka, bunları izleyen ergen çocuklarımız her şeyi kendilerine normal görmeye başladı. Toplumun olmayan ahlak seviyesini böyle Avrupa’ya ona buna özeneceğiz diye yerin dibine gömdüler. Gerçi hoş şu gündüz kuşaklarını da kaldırsalar fena olmaz

16.02.2024

Zaten insan ve tüm canlı türlerinin doğasının normal olanı bu. Anormal olan ise; doğasını yaşamasını engelleyerek, bireyin ilerki yaşamında cinsel açlık sebebli biyolojik hasarların tetiklediği psikolojik sorunluların, toplum içinde sosyolojik davranışsal bozuklukları olan uyumsuz nsanlara dönüşmelerini neden olmaktır.

15.02.2024

Toplumsal yapımızla bağdaşan: saatler süren dedikodu programları… hani dedikodu günahtı?

16.02.2024

Şunun gibi programların yayınlanmasını ve izlemeyi medeniyet olarak algılayanları anlamıyorum. İzlediğin şeyin kimseye yararı yok. Sana katacağı bir değer yok. şov amaçlı çekilmiş, meşhur olmaya çalışan zibidilerden oluşan bir topluluk ve en iyi prim yapacağı yöntemin kadın erkek ilişkileri olduğu bilinerek aratılmış bir program. Şahsen bende ekranda böyle birbirinin götünü elleyen, kim kimin kucağında geziyor diye yayın yapılan bir program izlemem. çünkü kendime saygım var. bunu şikayet etmek bağnazlık değil önce onu bi anlayın. o evlendirme programları, sabah kuşakları, akşam kuşakları hepsi buna dahil. Bizim yayın kuşaklarımızda maalesef faydalı şeyler yaratılmıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ