Mustafa Sarıgül'den Muharrem İnce'ye: 'Ar Damarı Çatlayan Adam Taş Olur'

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçime ilişkin, 'Herkes Kemal Bey’e destek olmalı. Muharrem Bey üzülmesin, herkesi sorumluluğunun bilincine davet ediyorum” dedi. 

Mustafa Sarıgül, 14 Mayıs'taki seçimler için Cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylık kararına ise, şu sözlerle tepki gösterdi:

''Herkes Kemal Bey’e destek olmalı. Beni İBB Başkanı adayı kim yaptı? Kılıçdaroğlu yaptı. İnsanda ahde vefa olmalı. Cumhurbaşkanı seçilse ne olacaktı? Onu da aday yaptı. İnsanın ar damarı çatlamayacak. Ar damarı çatlayan adam taş olur. İnce'nin sunacağı 3. seçenek için şu an doğru zaman değil. Muharrem Bey üzülmesin, herkesi sorumluluğunun bilincine davet ediyorum.”

Özgür Özel'den Muharrem İnce'ye: 'Biz Sayın İnce’yi Seviyoruz'
Fazıl Say'dan Dikkat Çeken 'Muharrem İnce' Paylaşımı: 'Kendini Bitiriyor'

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
07.04.2023

Adamla TikTok videoları yüzünden dalga geçildi ama esaslı adammış.

07.04.2023

Bırakın aday olsun abi bu saatten sonra. Herkes pamuk prenses olmuş amk. Aklındaki beyaz atlı prensi görmezse oy vermeyecekmiş. Bana kalsa atatürkten başka kimseye oy vermemem lazım ama gerçekler öyle değil. Erdoğanın karşısında en büyük ittifakın adayı kimse ona oyu veririm. Bu kılıçdaroğlu olsun, ince olsun fark etmez. Bugün sticker dağıtıyor diye bir genci gözaltına aldılar. Anlatabiliyor muyum mevzuyu?

7 Cücelerle olan filmide izledik biz prens gelene kadar , bırak aday olsun ...

07.04.2023

İnce partisini kurduğu günde söyledim, bugünde aynı şeyi söylüyorum; Anlaşmazlıklar olabilir. istediğini alamamış olabilir. Kızgın vs. olabilir. Fakat bu dönemde yapılabilecek en son şeyi yaptı/yapıyor. Partisini kurdu, eyvallah. Fakat muhalefete destek vererek ilerlemeliydi. Bu iktidar gidip, parlamenter sisteme geçildiğinde, her şey normale döndüğünde neye aday olacaksa o zaman olmalıydı. Böyle yapsaydı, bir sonraki seçimde kendisine oy verme potansiyeline sahip milyonlarca kişi olurdu ve bir sonraki seçimde güçlü bir parti konumuna gelirdi. Fakat bu koşullarda kendisine kızgın ve asla oy vermeyecek milyonlarca kişi kazandı.

TÜM YORUMLARI OKU (14)