Mustafa Sandal'ın Kendisine 740 bin TL Borcu Olduğunu Söyleyen Emina Jahovic Nafaka Tartışmasına Neden Oldu!

Hadi bakalım ortalık karıştı...

Biliyorsunuz ki Emina Jahovic ve Mustafa Sandal 2008 yılında evlenmişlerdi...

10 yıllık evliliklerini 2018 yılında bitirmeye karar vermişlerdi.

Ayrılmalarının üzerinden 3 yıl geçti ve Emina Jahovic bu konu ile ilgili ilk defa konuştu.

Sandal'ın kendisine 740 bin TL nafaka borcu olduğunu, mahkemede kendisi gibi boşanmış olan tüm kadınlar için savaştığını dile getirdi.

Jahovic'in bu açıklaması ise nafaka tartışmalarına neden oldu;

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
09.05.2021

Bende sırf bi kadının evlendiği için karşı taraftan nafaka almasını asla doğru bulmuyorum.Bakınız Şeyma Subaşı kadın hayatını garanti altına almak için çocuk bile yaptı.Sırf ömür boyu rahata yaşayabilsin diye.Hiçbir şey yapmadan her ay 125 bin lira alıyor.Bu cidden aşırı gereksiz bi olay.Ömür boyu evlenrek birine asalak gibi yapışarak hayatını geçirenlere çanak tutan bi sistem..Gerçekten çalışamıcak durumda olanlar dışında kimseye nafaka bağlanmamlı bence.

09.05.2021

karını 18 yaşında kızla aldatıp üstüne bir de çocuk yapıp sonra onu da 18 yaşında başka bir kızla aldatıyorsan bir zahmet o nafakayı da ödersin. şu mantğı da anlamıyorum bu çoçuğu şeyma tek başına mı yaptı acaba olay tamamen alan razı satan razı olayı. öceki karısına da nafaka ödüyor ortada çocuk ve aldatma olayı var. Ama normal boşanmalarda çocuksuz ve olaysız nafaka olayı tabiki çok saçma.

09.05.2021

Bu kadın çok zarif iyi biri gibi görünmeye çalışıyor ama aslında tam bir şeytan ta Mustafa ile evliyken gazeteleri arayıpta Mustafa sandal karısından para saklıyor diye haber yaptırmaya çalışmıştı inanılmaz lükse markalara düşkün bir kadın istediği gibi para harcayamayinca parada bitince kocasına soğuk davranıp boşanma sürecini baslatmis Sırbistan'da 10000 Euro'ya satilamiycak eve 200000 Euro para ile tadilat yaptırmıştı Türkiye'den kazandığı parayla çok çok fena bir kadin abiside aynıdır basketbol federasyonunu arayıp sürekli para isterdi tehdit ederdi yoksa Türkcan soyadını kullanmam derdi sinsi abi kardeş Allah Mustafa sandala kolaylik versin

09.05.2021

biraz da genel kültür

09.05.2021

Ya yorum yapanların kaçının çocuğu var abv? Ben iki belki üç çocuğuma bu ekonomik şartlarda bir hayat sunmaya çalışırken babaları paraları başka karılara yedirip hatta belki yeniden evlenip benim çocuklarımı yok sayacak onları kaderine terk edecek öyle mi? Öttürürler adamı. Ayrılıklar boşanmalar olabilir, ama o çocukların anne babalığından asla feragat etmiyoruz bal gibi de ödeyecek nafakayı, zaten çocukların eğitimi, gıdası, giyimi, okul masrafı derken verilen 1000₺ nafaka yetiyor mu sanıyorsunuz, sadece annenin yükü hafifliyor. Bu kadarını da yapmak zorunda bir zahmet.

09.05.2021

zaten çocuğun masrafını baba karşılayacak diye bir şey yok çocukların masrafına yetmiyor da ne demek? baba niye tüm masrafları karşılasın zaten? tabi bir kısmını karşılayacak kalanı da kendin karşılayacaksın :D ayrıca buradaki konu bu kadının nafakaya ihtiyacı olmadığı halde belki de eski eşinden daha fazla kazandığı halde nafaka olarak insanların 20 yıllık gelirini 3 yılda alması ve bunu bir hak, savaş olarak görmesi. olay gereksiz yere "erkekler nafakanın kaldırılmasını isteyecekler" diye ağlayanlara bağlanmış. kimse kaldırılsın dememiş fakat bazı gerizekalı insanlar erkek düşmanlığı yapacagım diye konuyu saptırmış.

TÜM YORUMLARI OKU (17)