Mustafa Sandal, Haluk Levent'in Düzenlediği Gazze Destek Konserinde "Ben de Varım" Dedi

Ünlü Rock sanatçısı ve AHBAP Derneğinin kurucusu Haluk Levent, bu sefer de Gazze destek konseri düzenledi. Konserin tüm geliri savaşta yaralanan çocukların tedavisinde kullanılacak. Detaylar içeriğimizde:

Yılların Rock sanatçısı Haluk Levent'i şarkıları kadar yardımlarıyla da gündemden düşmeyen, bir sorun olduğunda ilk başvurulan isimlerden biri olarak tanıyoruz.

Kendisi Şubat ayında ülkemizde meydana gelen depremlerde de kurmuş olduğu AHBAP isimli dernekle bir çok yardımda bulundu ve çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte.

Burada bahsetmiştik:

AHBAP Derneği'nin Kurucusu Haluk Levent Deprem Bölgesindeki Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Haluk Levent Kasım ayında yaptığı paylaşımla, 17 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği Gazze Destek Konserini sevenleriyle paylaşmıştı.

"Para bi yere kadar önemli ama amaç Filistin halkı ile dayanışma!! Haydi gelin🙏" dedi.

'Daha önce Gazze belediye Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirmiştim. Tekrar görüştüm ve bu konserden gelecek geliri Gazze’de yaralı çocukların tedavisi için kullanılmasını istedim.' notunu paylaşımına ekledi.

Türkiyenin En Çok Güvenilen Ünlüsü sıralamasında 1. sırada olan Haluk Levent, paylaştığı tweet ile tüm sevenlerini Gazze halkını desteklemeye davet etti.

Mustafa Sandal da gelirin savaşta yaralanan çocuklar için kullanılacağı bu konserde seve seve sahne alabileceğini duyurdu.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yasemin Özilhan'ın Servet Değerindeki Yeşil Saten Elbisesinin Fiyatı Görenlere Kısa Süreli Bir Şok Yaşattı!
Hande Erçel'in İki Kostüm Giydiği Great Gatsby Temalı Doğum Günü Partisinin Davetiyesi Ortaya Çıktı
Hande Erçel'in Hamile Olduğu İddialarının Ortaya Atılmasına Sebep Olan Kadın Doğum Doktoru Açıklama Yaptı!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
YORUMLAR
14.12.2023

yürekten tebrik ediyorum Haluk Levent'i... Gazze'de ki daha çok çocukların uğradığı insanlık katliamına ses çıkarırsa eksildiğini düşünen şekilci, yüreksiz sözde sanatçılardan olmadığını kanıtlayıp duyarsız kalmadığı için gözümde daha da büyüdü ❤️👏

14.12.2023

olaya çoğunlukla siyasi olarak bakıp bizi ilgilendirmez diyoruz ama gerçekten, hiç yok yere hayatları mahvolan insanlar var orda. En azından onlara biraz yemek, biraz giyecek vs. için ben de destekliyorum bu tür yardımları.

14.12.2023

onediocu tayfa seri üzgün

14.12.2023

Niye üzgün olsun millet?! Sokağa kola dökmedikleri için mi?! Gerekirse Gazze’ye gidip Siyonistlere karşı savaşırım diyip de tamam abi gel Gazze’ye adam topluyoruz adını yazdır dediklerinde bin bir bahane uydurup da kıvırmadıkları için mi?! Starbucks yağmalayıp, Mc Donalds taşlamadıkları için mi üzülecekler?! Kimse İsrail’i tutmuyor, amq sizin gibi de götünden destek uydurmuyor! Bak en entellektüelinizden, en cahilinize kola dökmekten başka bir marifetiniz yok ama yine Gazze’deki mazlumlar için daha 8-9 ay önce nerdeyse hırsız ilan ettiğiniz Haluk Levent Koşturuyor! Utanır mısınız bilmem!

TÜM YORUMLARI OKU (4)