Mustafa Sandal'dan Atatürk Fotoğrafları Yüzünden Sahneye Çıkmayan Despina Vandi'ye Tokat Gibi Cevap!

Türk Eğitim Vakfı’nın düzenlediği yardım gecesinde sahnede bulunan Atatürk fotoğrafları yüzünden konseri iptal eden Yunan şarkıcı Despina Vandi'ye bir tokat da şarkıcı Mustafa Sandal'dan geldi!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından İzmir'deki Çeşme Açık Hava Tiyatrosu’nda yardım gecesi düzenlendi. Özel gecede sahne alması beklenen Despina Vandi'nin biletleri günler öncesinden bitmişti.

Sahnedeki Atatürk fotoğrafları nedeniyle sahneye çıkmayı reddeden Yunan şarkıcı konseri de iptal ederek ortalığı fena karıştırdı.

Despina Vandi'nin gösterdiği Mustafa Kemal Atatürk hamsızlığına en iyi tepkiyi gösteren vatandaşlar hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı okudu.

Detayları da içeriğimizde vermiştik:

Yunan Şarkıcı Despina Vandi’nin Atatürk Hazımsızlığı: Sahneye Çıkmayı Reddetti!

Ardından da özrü kabahatinden büyük denilecek türden bir açıklama yapan Vandi'nin paylaşımındaki "...etkinliğe yandaş ve mutabakat dışı siyasi bir anlam yükleyerek..." ifadeleri tepkileri arşa çıkardı.

👇👇

Hadsizliği Devam Ediyor: Atatürk Fotoğrafları Yüzünden Sahneye Çıkmayı Reddeden Despina Vandi'den Açıklama!

Eleştirilerin her geçen dakika arttığı anlarda tepkisiz kalamayan isimlerden biri de Mustafa Sandal oldu.

Kullanıcılardan gelen tepkileri de derlemiştik 👇

Sahneye Çıkmayan Yunan Şarkıcı Despina Vandi'nin Sosyal Medyasına Türk Akını

Adeta sözleriyle tokat etkisi yaratan Sandal "Sevgili Despina; Atatürk siyaset üstüdür, kırmızı çizgimizdir, ilke ve inkılaplarıyla dünyaya ışık tutmuş kurucu liderimizdir. Türk bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından almıştır, kırmızı çizgimizdir. Bu ikisini sahneden indirecek insan annesinin karnından doğmamıştır!" dedi.

" Seni takipten çıkardığım gibi, yıllara dayanan dostluğumuz da an itibariyle bitmiştir! Sadece beni değil, tüm Türk halkını incittiğini unutma! 🇹🇷"

İlginizi Çekebilir

Emir Sarıgül'ün Aşk-ı Memnu'dan Hallice Yasak Aşklarından Oluşan Özel Hayatına Dair Olay Detaylar!
Hayatını Kaybeden Anneannesini Unutmadı: Sözlenen Kadir Ezildi'den Duygulandıran İnce Detay!
Boşanmayı Duyuran Wanda Nara'yla Aşk Yaşadığı Söylenen L-Gante'den İronik Icardi Paylaşımı!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
18.07.2024

Türk eğitim vakfı tarafından yapılan ahmaklık. Yunanlılar milliyetçiliği sever, Atatürk'ün resmi altında konser verirse ülkesinde hedef olacak iş bulamayacak. Mustafa Sandal çıkıp aynı hareketi yapsa hain ilan edilir iş bulamaz olurdu.

18.07.2024

Adamsın Musti, harbiden sevdim seni! 👍🏽👏🏽🧿 Yunanistan'ın acilen okul kitaplarını düzeltmesi gerekiyor, bayrağınızın beyazı bile bize karşı sürülen savaş üzerinden anlatıyorsunuz, şu bizim özümüze olan düşmanlığın bulunduğumuz çağda anlamı faydası yok. Kurmuşsunuz ülkenizi artık biz de sizinle birlikte ülke olmak istemiyoruz zaten, dostane düşünceler öğretin çocuklarınıza!

18.07.2024

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 kadin ondan dolayi cikmak.istememis yunan bagrayida.koyulsun demis ama.koymamislar olay bu. nasil bir.rezilliktir ahahaahahah 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ