Mustafa Keser ve Bülent Ersoy Kavgasında Yeni Gelişme: Bir Dava da Mustafa Keser’den…

Star TV ekranlarında Benzemez Kimse Sana isimli programları sadece iki bölüm sonrasında yayından kaldırılan Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki kavga sürüyor. Programın yayından kaldırılması sonrasında Mustafa Keser, Bülent Ersoy için ağır sözler söylemişti. Bu gelişmeler üzerine Bülent Ersoy, 1 TL’lik hareket davası açmıştı. Bugün yaşanan son dakika gelişmesine göre Mustafa Keser’den Bülent Ersoy için karşı hamle geldi.

Kaynak: Hürriyet

Geçtiğimiz aylarda magazin basınını uzun bir süre Mustafa Keser ile Bülent Ersoy kavgası meşgul etmişti. İkilinin Star TV için hazırladığı Benzemez Kimse Sana programı, Mustafa Keser’in iddiasını göre Bülent Ersoy’un kibri ve sonu gelmez kaprisleri sebebiyle yayından kaldırılmıştı. İkili programın kaldırılmasıyla karşılıklı sert açıklamalarda bulunmuştu.

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy Kavgasının Detayları

Bülent Ersoy ile Olan Programı Yayından Kaldırılan Mustafa Keser, Diva Hakkında Yaptığı Açıklamalarla Şok Etti

Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a Karşı Dava

Bülent Ersoy, olayların yaşandığı zamanda Mustafa Keser hakkında hakaret davası açmıştı. 1 TL değerinde hakaret davası sonrasında Mustafa Keser de harekete geçti. 

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mustafa Keser de bu davaya karşı dava ile yanıt verdi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatı Kazım Pınarbaşı aracılığıyla başvuran Keser, Bülent Ersoy’un programda kendisine “Kürdo” diye hitap ettiğini öne sürdü.

Hakaret ettiğini, aşağıladığını ve kişilik haklarının zarar gördüğünü belirten Mustafa Keser, Bülent Ersoy’dan 1 TL manevi tazminat istedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Bülent Ersoy'la Yaşadığı Polemikle Gündemden Düşmeyen Mustafa Keser'in Hayatına Dair Bilinmeyenler

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti