Mustafa Keser-Bülent Ersoy Kavgasında Son Açıklama: ‘Artık O Bu İşleri Bıraksın, Sağlığına Dikkat Etsin’

Star TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programının 2 bölüm sonra yayından kaldırılmasının yankıları sürüyor. Programın sunucuları Mustafa Keser ve Bülent Ersoy, kanalın aldığı iptal kararı sonrasında kavgaya başlamıştı. Mustafa Keser, programın yayından kaldırılmasının tek sebebi olarak Bülent Ersoy’un tersiz kaprislerini göstermişti. İki arasındaki kavgaya son olarak İzzet Yıldızhan da katıldı. İşte İzzet Yıldızhan’ın yaptığı açıklamalar.

İzzet Yıldızhan: Ben de Aynı Yollardan Geçtim!

Daha önce Bülent Ersoy ile birlikte program yapan İzzet Yıldızhan, o programında 4 bölüm sonra yayından kaldırıldığı hatırlatarak şunları söyledi;

'Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Ben 4 hafta dayanabilmiştim, kendisi 2 hafta dayanabildi. Bülent Ersoy'un artık böyle programlar yapmaması lazım. Bu tarz programlarda olmak yerine daha çok sağlığına dikkat etmesi lazım. Bu tarz sanatçılarımızın kendilerini koruması ve sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir.

Benim böyle bir rahatsızlığım olsa, tüm samimiyetimle söylüyorum bu tarz işlerin içinde yer almam. Bu karmaşanın içine kendimi sokmam. Tekrar o konulara girmek istemiyorum açıkcası ama ben o dönem Mustafa Keser'den daha sert açıklamalarda bulunmuştum. Bu süreçte de açıklamalarım halkta karşılık bulmuştu. Neticede halk tarafından kabul görmüş bazı sanatçılarla çalışmak zordur' açıklamasında bulundu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Bülent Ersoy ile Olan Programı Yayından Kaldırılan Mustafa Keser, Diva Hakkında Yaptığı Açıklamalarla Şok Etti

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı