Mustafa Destici ‘Kız Okulları Açılabilir’ Açıklamasına Destek Verdi ve ‘El Yükseltti’

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MEB Bakanı Yusuf Tekin’in ‘kız okulları açılabilir’ açıklamasına destek verdi ve el yükselterek kadın üniversiteleri ve kadın hastanelerinin açılması gerektiğini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın bileşenlerinden olan ancak seçimlerde milletvekili seçilemeyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den tartışılan açıklamalar geldi.

MEB Bakanı Yusuf Tekin’in ‘kız okulları açılabilir’ açıklamasına HÜDA-PAR’dan sonra Mustafa Destici’den de destek geldi.

“Milli Eğitim Bakanımızın kız çocuklarımız için müstakil okullar açılmasıyla ilgili önerisine tereddütsüz katılıyor ve destekliyorum.”

“Laiklik adı altında buna karşı çıkanların asıl niyetlerinin inanç-din düşmanlığı olduğunu biliyoruz. Binaenaleyh onların zırvalarına aldırmadan çalışmalar süratle başlatılarak önümüzdeki eğitim öğretim yılında hayata geçirilmelidir.”

“Okullarımızın hangi türde ve ne şekilde olacağına TBMM, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümet, Çocuklarımızın hangi okula gideceğine de aileleri ve kendileri karar verir. Gerisi lafügüzaf…”

Mustafa Destici, sonrasında yaptığı paylaşımla ise adeta ‘el yükseltti’ ve kadınlar için özel üniversiteler ve hastanelerin de açılması gerektiğini söyledi.

“Japonya’daki gibi kadın üniversiteleri de açmalıyız.”

“Şehir hastanelerinden başlayarak her ile en az bir kadın hastanesi de planlamalıyız.”

“Hayatımızı, eğitim sistemimizi, üniversitelerimizi ya da hastanelerimizi emperyalist batıya ya da sola göre dizayn etmek zorunda değiliz. İlim nerede ise gidip alırız. Lâkin, yöntemi kendi inanç ve kültür değerlerimize göre kurgulayıp uygulamalıyız.”

Mustafa Destici’nin bu açıklamaları sosyal medyada da gündem oldu 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

MEB Bakanı Yusuf Tekin’in ‘Kız Okulları’ Açıklamasına Destek HÜDA-PAR’dan Geldi
Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Gerekirse Kız Okulları Kurulur"
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 'Kız Okulları' Açıklamasına Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
13.07.2023

Ulan sıçtınız güzelim ülkenin içine. Adamakıllı ne varsa hamurunu çürüttünüz, kimyasını bozdunuz. Nasıl bir hacı hocacı devrine düştük biz amk. Ülkenin zibilyon tane derdi var, adamlar kadın ve seksten başka şey konuşmuyor. Bu ülke laik olarak kuruldu, öyle de kalacak. Topunuz bedevilerin memleketine göç eyleyebilir. Bıktık ulan.

13.07.2023

Saçmalarken anlaşmış gibi hep aynı şeyleri zırvalıyorlar.

13.07.2023

Kulağımız alışsın diye. O hastanelerde çalışacak kadınları nerede yetiştireceklerini de konuşacaklar. Sonra kadınları döverek üniversiteden çıkarınca işlem tamam.

13.07.2023

Kurulsun da sinek avlayan imam hatiplere dönsün, o cehalet yuvalarından mezun olan tembel ve cahil kim varsa yüksek mertebelere doldurulsun. Mezar bile kabul etmeyecek sizi hacı hocacı haramiler.

TÜM YORUMLARI OKU (53)