Mustafa Destici'den Hiranur Vakfı Açıklaması: "İdam Cezası Geri Getirilsin"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Parti olarak idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz. Kurşun sıkıp, bomba patlatarak masum insanları öldüren ve bunun emrini veren teröristler ve çocuklarımızı kaçırıp, tecavüz edip, öldüren sapıklar için bu cezanın geri getirilmesini istiyoruz” dedi. 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı Adana İl Kongresi'nde, Hiranur Vakfı Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin, ailesinin 6 yaşındayken Kadir İstekli’yle evlendirildiği iddiasına değinerek şunları söyledi:

“Küçük yaşta çocuklarımıza tacizi, tecavüzü ve istismarı her kim yapıyorsa; Allah onun belasını versin. Buna göz yumulmasını da asla kabul edemeyiz. Çocuklar masumdur ve bize Allah’ın emanetidir. Onlara sahip çıkmak bizim vazifemizdir. 

Büyük Birlik Partisi olarak idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz. Herkes için değil. Kurşun sıkıp, bomba patlatarak masum insanları öldüren ve bunun emrini veren teröristler için ve çocuklarımızı kaçırıp, tecavüz edip, öldüren sapıklar için bu cezanın geri getirilmesini istiyoruz.”

İstismara Tepki Gösterenleri Hedef Aldı: 'Nokta Nokta Çocukları Kızınızı Gelin Zanneder'
İstismar Haberlerini Ayet Paylaşarak Hedef Almıştı: Müdür Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR

Yeni hükümet kesinlikle getirmeli. Fakat belirli kurallar içinde. Mesela 15-20 tane suç işleyen veya terör örgütüne mensup, veya aşırı yolsuzluk ve kesinleşmiş, veya 3-5 kişiyi bir anda öldüren e yapılmalı

11.12.2022

abartmaya gerek yok. resmi nikah olmadan, imam nikahı kıyana yatarı olan hapis cezası gelsin yeter.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ