Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"

Savunma sanayiine destek için vatandaşın kredi kartlarından alınacak 750 TL'lik vergi tartışma yarattı. Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, yasaya karşı çıkanlara tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı: '100 bin liranın üzerinde kredi kartı kullanan devlete 750 lira savunma sanayiine destek verecek. Ver kardeşim, vermezsen sonun suriye gibi olur.'

Kredi kartı limiti 100 bin TL’yi aşanlardan savunma sanayii için yıllık 750 TL katkı payı alınacak. Söz konusu payı ödemek istemeyen birçok vatandaş ise kredi kartı limitlerini 99 bin TL'ye çekmeye başladı.

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi'nin lideri Mustafa Destici, Savunma Sanayi Fonu'na aktarılacak vergilere karşı çıkanlara sert sözlerle yüklendi.

Vatandaşların bu vergiyi ödememek istemesi halinde Türkiye’nin sonunun Suriye, Irak, Filistin gibi olacağını iddia eden Destici şu yorumlarda bulundu: 👇

"100 bin liranın üzerinde kredi kartı kullanan devlete 750 lira savunma sanayiine destek verecek. Ver kardeşim, vermezsen sonun Suriye gibi olur. ehmetçik canını veriyor, polis kanını veriyor, güvenlik korucusu ailesini veriyor. Sen 750 lira vermişsin çok mu!"

"Bu milletin ve devletin onun gibi düşünenlerin parasına ihtiyacı yok. Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, demlenmeye devam etsin. 100 bin lira limiti olup 750 lira kredi kartı aidatı vermeyen DEM'lidir, Yunandır, Ermenidir."

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Vergi Sonrası 99 Bin TL Hamlesi Gelmişti: Kredi Kartlarında Limit Düşürme İşlemine Engel Gelebilir!
Ankara Kulislerinde Hareketli Anlar: Görevden Alınması Beklenen Bakanlar Belli Oldu Gibi!

Popüler İçerikler

Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
YORUMLAR
13.10.2024

Böylesine kötü bir yönetim Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmedi. 750 tl vermediğimiz için değil sizi hala iktidarda tuttuğumuz için evet sonumuz suriye, filistin gibi olacak. Adam senin olmayan paranın, malın bile vergisini alır hale geldi ya yok böyle bir kafa

13.10.2024

Çok değişik bir çar . Türkiye siyasetini hep yakından takip ederim ben bunun kadar cehalet içinde başka siyasetçi görmedim .

13.10.2024

ulen gerçekten savunma sanayine, odtülü, boğaziçililerin projelerine gidecek olduğunu bilsem ki onlardan da kalmadı göçetti hepsi en azından tüfek yapımında bile kullanılacağını bilsem değil 750 lira yıllık 7500 lira feda olsun. Ama gel görki diyanetin bütçesini bile indirmeyip, full makam araçlarının gırla arttığı, savunma sanayisi bütçesinin akgençlik yandaş şirketlerce içi boş ihalelerle hortumlandığı bir dönemde bu konuşmayı yapmak bile bu piç kurusunun bu ranttan payını aldığının ispatıdır. Değil 750 lira 75 lira dahi vermem.

13.10.2024

Zaten Suriye gibi olduk.

TÜM YORUMLARI OKU (91)