Müslüman Gencin Danimarka'da Yaptığı İlginç Sosyal Deney

Danimarka'daki Müslüman genç sosyal bir deney için kartona 'Ben Müslümanım, terörist değilim. Eğer bana güveniyorsanız, sarılın.' yazdı.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
14.02.2016

bu video da bu kişinin gerçekleştirmiş olduğu bu eylemi saçma sapan yerlere çekme durumu da nedir? bazıları bu durumu aşağılık kompleks olarak, bazıları da eziklik olarak yorumlamış. bana göre ise barışçıl bir hareket. İslam, aşırı fanatikler, yobazlar ve de cahiller sürüsü yüzünden neredeyse korkulan bir durum haline dönüştü.İslam ve de Müslüman kelimesinin geçtiği her yerde gayrimüslimler, bu iki kelimeye terörizm diye yaklaşıyor. videoda ki arkadaş da Avrupa'da kafalardaki tabuyu ve İslamofobi'yi zedeleyecek güzel bir harekette bulunmuş. burada bazı kişilerin yapmış olduğu olumsuz görüşlere katılamıyorum maalesef.

14.02.2016

tabiki de eziklik tabi ki de aşağılık kompleksi. ben hiç Hristiyanların ya da Yahudilerin ya da ateistlerin böyle hareketler yaptığını görmedim. sen orda müslim kelimesini kullanırken 1 milyardan fazla insan adına hareket ediyorsun. şahsen ben muslim ve terorism in yanyana getirilmesinden bile rahatsız oldum. batılı yobazlar yapsın bakalım aynı hareketi onlardan daha büyük terörist yok. son 50 yılda Amerika Vietnam da ırak ta panama da kaç bin sivili öldürdü kendileri de tam bilmiyordur herhalde. İsrail filistinde kaç sivil öldürdü acaba. tabi onlara sorsan bu yaptıkları terorism değil, büyük devletlerin çıkarlarını koruma hareketi

İnsanı insan olduğu için sevmeliyiz. Barış ayrıştırıcı söylemlerle değil birleştirici eylemlerle gelecektir.

13.11.2016

FARK ETTİNİZ Mİ? Videonun sonlarına doğru, tesettürlü iki genç kız uzaktan, baktılar ve sonra uzaklaştılar, neden mi çünkü haram. Ama müslüman olabilmek için önce insan olmamız gerekir ve ameller niyetlere göredir.Bunu unutmuşlardı belki de.

TÜM YORUMLARI OKU (41)