Musluk Suyu Yerine Tüm İhtiyaçları İçin Şişelenmiş Su Kullanan Adamdan Dumur Eden Açıklamalar

İngiltere Cheshire'de yaşayan 34 yaşındaki John Junior'un açıklamaları herkesi şok etti.

John Junior, beş ay önce musluk suyu kullanmayı bıraktı ve şu anda sadece şişlenmiş su kullanıyor. John, bu sayede anksiyete, migren ve egzamasının geçtiğini iddia ediyor.

Duş almak için de şişelenmiş su kullanan adam, ayda 360 Euro'nun buna değdiğini söylüyor.

Sağlığı için ilk önce beslenmesini değiştiren adam, daha sonra musluk suyunu kesmeyi denedi ve bunun sağlığının anahtarı olduğu sonucuna vardı.

John, duş almak için günde 30 litre su harcıyor. Bunu maddi olarak karşılayabilmek için diğer harcamalarını azalttığını söylüyor.

"Ben bir bilim insanı değilim ancak hayatımı gerçekten değiştirdi. Bende neden işe yaradığını bilmiyorum. Belki de suyu dezenfekte etmek için kullandıkları klora alerjim var. Ama içinde beni bu kadar kötü hissettirecek bir şey olmalı."

"Babam 2018'de gözümün önünde öldükten sonra travma sonrası stres bozukluğum vardı ve musluk suyunu kestikten sonra çok daha iyi bir duruma geldim."

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Sinir Krizi Geçirip Damada Yumruk Atan Gelinin Viral Olan Görüntüleri
Biz 2023’e Çin Tavşan Yılına Girdi: Yeni Yıldan Beklentileri Hiç Şaşırtmadı
Bebeğin Doğum Kilosunu Doktorlar Bile Tahmin Edemedi: Yaklaşık 6 Kilo Doğan Bebeğin Kilosu Herkesi Şaşırttı

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Bu Değişim Şaka mı? Büşra Pekin'in Çok Güzel Hareketler'den Bahar'a Kadarki Değişimini İnceliyoruz!
YORUMLAR

Aslında mantıklı ,son 6 aydır derisel hiçbir rahatsızlığım olmamasına rağmen,sürekli aynı deterjanları kullanmama rağmen sürekli bir kaşıntım var .Belki cidden klor bu kaşıntının sebebi olabilir 🤔

25.01.2023

Yasayacak temiz bir dunya olmadiginda, pislik icinde yasarken de siselenmis su kullanirsin! Aaa ama pardon siz gelismis cok medeni bir ulke oldugunuz icin copunuzu yollarsiniz gelismemis bizim gibi bir ulkeye temiz temiz yasarsiniz! Ya insanlarin bu kadar umarsiz olmasi beni cileden cikariyor artik ya! Ulan dunya alarm veriyor. Ocak bitti neredeyse ben hala dogru duzgun ne yagmur yagdigini ne kar yagdigini gordum istanbulda. Birkac seneye kalmaz iyice isler raydan cikar o zaman yine siselenmis suyunu icersin!!

28.01.2023

Bunun neresi ucuk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ