Musa Orhan'ın Tecavüz Ederek Ölümüne Neden Olduğu İpek Er'e ve Sakarya ve Afyon'da Kürtlere Yapılan Saldırılara Sevinen Kadın: 'Uzmanımız Koydu Hoppa'

Uzman çavuş Musa Orhan tarafından tecavüze uğrayan ve sonrasında intihar eden İpek Er'in ölümüne sevinen ve Sakarya ve Afyon'da Kürtlere yapılan saldırılara sevinen kadının görüntüleri sosyal medyada tepki çekti...

İpek Er intihar etmeden önce yazdığı mektup ile Musa Orhan'ın tecavüzüne uğradığını belirtmişti.

İntihar girişiminden bir süre sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İpek Er'e tecavüz iddiası ile de Musa Orhan tutuklanmıştı.

Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ardından ise cinsel birlikteliğin "rızaya dayalı olarak" gerçekleştiği savunulmuş ve tutuklanan Musa Orhan tahliye edilmişti.

Türkiye'nin gündemine oturan olayın mahkemece verilen kararında 'mağdurun ifadelerine de yansıyan rızaya dayalı olarak cinsel yönden yakınlaşma olduğu, söz konusu ikamette birkaç gün birlikte kaldıkları' ifadesi yer almıştı.

Kürt işçiler de Sakarya ve Afyon'da saldırıya uğradılar

Afyon’un Dinar ilçesine çalışmaya giden Ercişli inşaat işçilerine silahlı saldırıda bulunuldu. İşçilerden Özkan T. yaşamını yitirdi.

Sakarya’da ve Afyon'da Kürt tarım işçilerine yapılan ırkçı saldırılar da Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

İşte tüm bunlar gerçekleşirken bir kadın yayınladığı video ile olaylara karşı duyduğu sevinci paylaştı. İşte o görüntüler: 👇

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından o kadın açıklama yaptı:

O görüntülere sosyal medyadan gelen tepkiler: 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
14.09.2020

bir kürt olarak sinirlenmem gerekirdi ama kaale bile almadım. haksızlığa uğradığım da görüşüm ters olmasına rağmen ülkücü arkadaşım herkesten önce koşmuştu.bunun siyasi görüşle ırkla alakası yok genellemicem o yüzden.yazık kişiliğini kaybetmiş

14.09.2020

Irkçılık insanın ruhunu tutsak edecek kadar korkunç bir duygu. İnsan dediğin tüm farklılıkları zenginlik olarak kabul eder şu çağda ırkların üstünlüğünden dem vurarak tutunmaya çalışmak acınacak halde olmak insanlık evresine ulaşamamak demek. Mevcut kültür ve siyasi hegemonya kullanılabilecek ne kadar geri zekalı piyon üretiyor, yazık. Bir dümenler dönüyor son aylarda.. Cami hoparlörlerinde çav bella çalması (merkezi sistem hacklenmiş yakalayamamışlar yersen), ayasofya'nın açılması, hilafet çağrıları, üst üste ifşa edilen tarikatlar sapık şeyh hoca olayları, silahlanan tahrikat haberleri, kışkırtma senaryoları. Her kesimi kışkırtarak provoke ederek kutuplaştırıyorlar. Seçimi kaybetme ihtimalleri güçlenirse senaryolara şimdiden zemin hazırlıyorlar bence. Başkanlık sistemi var öyle bir ortam yaratırlar ki gerekirse seçimleri bir süre iptal ederler. Yıllardır buna alışmışız artık yutmuyoruz.

14.09.2020

Yazık ki Türkçülük sizin gibi okumaz ,anlamaz ,dinlemez ,kolayca kandırılabilen kişiliksizlerin eline düştüğüne.Aklı başında olan hiç kimse şu lafları demez. Bunları okuyup öğreneceğine youtubedan izlediği iki video ile öğrenirse olacağı bu. Biz Atatürk milliyetçiliğini benimsemiş bütünleştirici milliyetçilikten yanayız.Uzman uzman diye kafayı yiyecekler, bir tecavüzü nasıl savunabilir , hem de bir kadın nasıl savunabilir kesinlikle cahilliğine veriyorum. Yazık ki senin dediklerini onaylan dinleyen onlarca kişi var. İşte okumazsa ,araştırmazs sadece birkaç terim ve video ile hareket ederse sonucu görüyoruz. Komple bir yobaz. Bu saf ,su katılmamış bir yobazdır. Çok ciddiye almamak lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (113)