Musa Eroğlu'nun Hz. Ali ile İlgili Sözleri Tepki Çekti!

Sanatçı Musa Eroğlu'nun Hz, Ali'ye yönelik ifadeleri tepki çekti. Alevi dernekleri Eroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Musa Eroğlu'ndan skandal ifadeler!

Alevi derneklerinden suç duyurusu

Musa Eroğlu'nun sözleri üzerine Alevi vatandaşlar ve dernekler, başsavcılığa suç duyurusunda bulundu.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen şikayet dilekçesinde kutsal değerlere hakaret edildiği belirtilerek 'görüntülerde Hz. Musa ve Hz Ali'yi aşağılamaktadır, ayrıca İslam'a ve aleviliğe inanan vatandaşlar 'öküz, kuzu' gibi benzetmelerle aşağılanmaktadır' denildi.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
01.09.2022

Arap tarihçilere göre Hz. alinin kılıcı İstanbul Topkapı sarayında ağırlığı 8 kilo uzunluğu 115 cm 2 ton 700 kilo diye nerden duydun nerenden uydurdun yaşlı bunak

04.09.2022

Benim duyduğum kadarı ile bir kere sanırım açıklama yapmıştı Musa eroğlu, alevi değilim diye ama çok uzun zaman oldu

01.09.2022

Şu din insanları bir birine düşürüyor ezelden beri. Ne kadar garip değil mi Hristiyanlık gönderiyorsun orayı burayı yakıp yıkıyorlar. İslamı gönderiyorsun kendi aralarında yakıp yıkma, ileri tarihte bütün yasakları yine dinciler bozuyor.

01.09.2022

Anladığım şey. mecbur musunuz? İlla din ile ilgili bir şeyler söylemek, bir eylemde bulunmak zorunda mısınız? Durduk yere insanları tahrik etmenin manası nedir? Çoğu kesim tarafından sevilen bir sanatçısın, şarkıların ile sanatın ile değer görüyorsun, neden yermiyor bu? neden daha fazlasını istiyorsunuz? Bana göre sanatçı siyasete de girmemeli, kendini siyaset üstü bir yerde konumlandırmalı ama maalesef onu beceremedik, şimdi de din konusunda eylemler başladı. Sonrada vay efendim sanata sanatçıya değer verilmiyor, değer hak edene verilir, sen bu gibi eylemler ile kendi kendini değersizleştiriyorsun zaten...

Musa Eroğlu kendisi Alevi, konu alevi düşmanlığı değil. Özeleştiri. ama işte ister Sünni olsun, ister alevi, ister Şii. Eleştiriye, hiciv vs kimse tahammül edemiyorlar. Halbuki demokratik bir ülkede bu ifade özgürlüğüne girer, bu sevmediğin ve rahatsız edici sözleri de kapsar.

TÜM YORUMLARI OKU (35)