Muş'ta Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan 79 Yaşındaki Kadın Yaralandı

Ankara'da 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'a sokak köpeklerinin saldırması ve ardından yoğun bakıma kaldırılmasının ardından sıklıkla tartışma konusu olan sokak köpeği sorunu bu sefer Muş'un Varto içesinde yaşandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre ise 79 yaşındaki kadında kuduz teşhisine rastlanmadı.

Muş'un Varto ilçesinde yaşanan olayda, 79 yaşındaki Medine Kızıltaş'a sokak köpekleri saldırdı.

İHA'da yer alan habere göre, yaklaşık bir dakika boyunca saldırıya maruz kalan yaşlı kadının yardımına, çevredeki vatandaşlar koştu.

İşte o korkunç görüntüler: 👇

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada "Kuduz teşhisine rastlanmamış olup, rutin takibine devam edilmektedir” denildi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Varto ilçesinde 12.11.2023 tarihinde meydana gelen köpek saldırısında yaralanan kadına kuduz tanısı konulmadığı belirtilerek, “Bugün bazı basın ve yayın organları ile bir kısım sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan ‘Muş'ta köpeklerin saldırdığı yaşlı kadın hastanelik oldu’ başlıklı haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur. Muş ilimiz Varto ilçesinde yaşayan M.K. isimli kadın evinin önünden komşularına gittiği esnada komşusuna ait olduğu tespit edilen köpeğin ve sokak köpeklerinin saldırısı sonucu sağ baldır ve sağ bileğinden yaralanmıştır. Vatandaşımız, Varto Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından detaylı tetkik için Muş Devlet Hastanesine sevk edilmiş ve aynı gün gerekli tedavileri yapılarak taburcu edilmiştir. Sağlık ekipleri tarafından tetkikleri yapılan M.K.’de kuduz teşhisine rastlanmamış olup, rutin takibine devam edilmektedir” denildi.

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Biraz da Gerçekler: Eksi İkinci Katta Oturan Kadın Aylık 4.500 TL Kira Ödediği Evini Gösterdi

👇

Trafikte Arabanın Ekranından Erotik Film İzleyen Kişinin Tepki Çeken Görüntüleri

👇

Cimriliğinden Usta Çağırmayıp Kalorifer Peteğini Kendisi Tamir Etmek İsteyen Adamın Hazin Sonu

👇

Kaza Yapıp Ortalığı Birbirine Katan Kadın: 'Buraya Yığarım Bodrum'u, Emanetim Nerede Lan Benim?'

👇

'Fakir Baba-Kız' Senaryosu ile Ters Köşeye Yatıran TikTok Videosunu 'İki ki İzlemişim' Diyeceksiniz!

👇

'Almanya'da ve İngiltere'de Doğal Gaz Yok' Diyen Dayı: 'Türkiye'den Odun, Kömür Gidiyor'

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
14.12.2023

hala başıboş köpeklerin bu halde kalmasını savunanları anlayamıyorum devlet nasıl aksiyon almaz hemen şu hale bak kaçıncı yüzyıldayız

14.12.2023

Köylük yerlerde hayvanların başında durması için çoban köpeği olarak kangalları sahiplenip, onları vahşi şekilde yetiştirip sonrada bir köşeye atmamakla başlayabilirler mesela. Sokak köpeği denilen köpeklerin hepsi çoban köpeği ve muhtemelen birisinin alıp attığı ya da kısırlaştırmayıp çiftleşip üremesine vesile olduğu köpekler. Ben köpeklerin başıboş dolaşmasını savunmuyorum. Sadece onları alan insanların da biraz sorumluluk sahibi olması lazım. Eşimin köyünde de aynı cins köpekler var ve çoğu da çobanlık etmesi için alınan sonra da atılan köpekler. Burada da sorumlu insanlar bence.

14.12.2023

off kıyamam ya bi çözüm yolu bulun artık şu soruna... daha kaç kişi bu dehşeti yaşayacak...

14.12.2023

Yıllardır sokak hayvanlarını besledim , bağışlar yaptım. Okşadım, sevdim, oynadım onlarla. Ama bu yaşananlar sonrası ben de bu işe bir çözüm bulunmasını istiyorum. Evet onlar da can ama benlikleri kimlikleri yok. Hepsi yok edilebilir. Zaten yine çoğalır ürerler yıllar içinde. İtlaf edilebilir.

14.12.2023

Veba böyle bir aptal düşünce sonrası yayıldı biliyorsun değil mi ?

TÜM YORUMLARI OKU (15)