Murda Tutuklandı Mı? Murda Neden Gözaltına Alındı?

Yaptığı şarkılarla son günlerin en çok dinlenen rap şarkıcılarından biri olan Murda, dün akşam saatlerinde havaalanında gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gerçek adı Önder Doğan olan Murda isimli şarkıcı uyuşturucu özendirme suçlamasıyla gözaltına alındı. Peki, Murda tutuklandı mı? Murda kimdir, kaç yaşındadır? İşte gözaltına alınan Murda ile ilgili son dakika bilgileri…

Murda Gözaltına Alındı

Hollanda vatandaşlığı da bulunan ve Ezhel ile birlikte çıkardığı şarkılarla son günlerin en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Murda, dün akşam saatlerinde havaalanında altına alındı.

Savcılık, “Duman', 'Pahalı' ve 'Eh Baba' isimli şarkıcılar uyuşturucuyu öven ve özendiren sözler olduğu gerekçesiyle Murda’nın gözaltına alınmasına karar verdi.

Murda, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Murda Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Murda (Önder Doğan) 30 Ocak 1984 yılında Hollanda’nın Amsterdam kentinde dünyaya gelmiştir. Bir dönem yaşantısını İspanya’nın Madrid şehrinde sürdürmüştür. Daha sonra tekrar Hollanda’ya dönmüş ve müzik ile ilgilenmeye başlamış, ilk EP’sini ise 2008 yılında çıkarmıştır. Murda; Bizzey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı Hip hop sanatçısı ile çalışmalar yapmıştır. Ezhel ile YouTube sayesinde tanışmışlardır ve Doğan bundan sonra kariyerini Türkiye'de devam ettirme kararı almıştır.

'Aya' isimli şarkısı video paylaşım sitesi YouTube’da 140 milyon izlenmiştir. Ardından Ezhel ve Murda, ocak ayında 'Bi’ Sonraki Hayatımda Gel' isimli bir şarkı daha çıkardıktan sonra en son 'Made In Turkey' isminde bir şarkı daha çıkarmıştır.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Götür Beni Aya Aya Aya Diyerek Tanıdığımız Başarılı Hollandalı Rap Sanatçısı Murda Kimdir?
İkinci Kez Baba Olmaya Hazırlanan Rapçi Murda, Yeni Doğan Bebeklerini Kaybettiklerini Acı Bir Şekilde Duyurdu

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Öldürülen 8 Yaşındaki Narin’in Amcası Salim Güran ‘Yüksek Güvenlikli Hücre’ye Alındı
Bu Değişim Şaka mı? Büşra Pekin'in Çok Güzel Hareketler'den Bahar'a Kadarki Değişimini İnceliyoruz!