Murat Ülker’den Starbucks CEO’suyla Fotoğraf Açıklaması: “Ne Biçim Oldu Dünya?”

Türkiye’nin en zengin iş insanlarından biri olan Murat Ülker, Starbucks CEO’su Laxman Narasimhan ile çektirdiği bir fotoğrafa gelen tepkiler sonrasında açıklamada bulundu. Ülker, fotoğrafın savaşın başladığı 6 Ekim’den çok önce çekildiğini açıkladı.

Ülker şirketinin üst düzey yöneticisi Murat Ülker'in ABD Seattle’da Starbucks CEO’su ile bir araya geldiğini gösteren fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu.

Murat Ülker, Yeni Şafak’a yaptığı açıklamada fotoğrafın savaş başlamadan çok önce çekildiğini söyledi.

“Ülker ailesi olarak, dün neredeysek bugünde aynı yerdeyiz. Ne biçim oldu dünya, İsrail saldırıları ve boykot öncesi yapılan bir nezaket ziyaretinin ‘destek veriyor’ diye çarptırılmasını en basit ifadeyle kınıyorum”

“Dünyada cereyan eden bu olaylara bakılacak olursa; çok çalışmak, çok üretmek ve daha başarılı olmak mecburiyetindeyiz. Şahıs olarak da daima hak ve adaletin yanındayız.”

“Herhangi bir vicdan sahibinin kadınların çocukların hedef alınmasını, öldürülmesini desteklemesi mümkün müdür? Hele bu konuda bize iftira atanlar zaten haksız iddialardan bizim açtığımız davada mahkum olmuşsa, bu nasıl iştir?”

Bu haber de ilginizi çekebilir

TGRT, Boykot Edilen Markanın Bardağıyla Yayına Çıkan Sunucunun İşine Son Verdi

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
27.12.2023

Kendi ülkesinde çocuklar kadınlar öldürülürken allah öbür tarafta soracak diyerek geçiştirenlerin iş araplara gelince kendini yırtmalarını hayret ve tiksinti ile izliyorum birgün bunları küfür kıyamet söyleyeceğiz verecek cevağ bulamayıp üslup diye ağlayacaklar asla bunu konuşmak istemeyecekler bunu söylerken elimde starbucks cool lime olacak :)

27.12.2023

Sanırsın bir de sanki ilk kez oluyor bu. Savaştan önce daha düne kadar Starbucks kahvesi ve kurabiyesi elinden düşmeyen adam savaş patlak verince aslan kesiliyor ve ona buna saldırıyor. Markanın adı alınmış ve ülkede yerli işletmeciler tarafından işletilen dükkanları taşlamak, basmak tam da bu tiplerin yapabileceği bir şey zaten. Yiyorsa sarayı bassınlar bu markayı ülkede istemiyoruz diye.

27.12.2023

"dün neredeysek bugün de oradayız".. e tamam işte bu foto 'dün' dediğiniz zamana ait değil mi ?

27.12.2023

güüüümmmm... vurdu gol oldu! :D

27.12.2023

Emmi sen o arap yalamalarına bakma onlar hep böyleler geviş getirip dururlar sonra da sevmediği Amerika'nın parasının durumunu takip ederler, dolara yatırım yapıyorlar ya ondan

TÜM YORUMLARI OKU (9)