Onedio Logo

Murat Övüç, Gündemden Düşmeyen Dilan Polat Haberlerine İsyan Etti: "Yeter Artık Prim Yaptığınız!"

Kapak Görseli

Sahne şovları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Murat Övüç, sürekli Dilan ve Engin Polat'ın gündemde olmasına isyan etti. 'Bu kadar prim yaptığınız yeter! Ortada iki tane çocuk var, bir susun artık! diye haykırdı.

Herkesin gündeminde kara para aklama, 'vergi kaçırma ve örgüt kurma gibi suçlamalarla tutuklanan ve Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderilen Dilan Polat, Engin Polat, beraberinde cezaevinde olan 10 kişi, ne yaptıkları ve ne ceza alacakları var.

Herkesin gündeminde kara para aklama, 'vergi kaçırma ve örgüt kurma gibi suçlamalarla tutuklanan ve Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderilen Dilan Polat, Engin Polat, beraberinde cezaevinde olan 10 kişi, ne yaptıkları ve ne ceza alacakları var. Görseli

Zaman içerisinde yaşadıkları fazla hızlı yükselişle beraber önce tüm halkın, sonra da devletin dikkatini çeken çift gözaltına alındığı andan beri büyük bir merakla takip edilen davalardan birine dönüştü.

Zaman içerisinde yaşadıkları fazla hızlı yükselişle beraber önce tüm halkın, sonra da devletin dikkatini çeken çift gözaltına alındığı andan beri büyük bir merakla takip edilen davalardan birine dönüştü. Görseli

Sabahtan akşama kadar tüm gündemi dolduran Engin ve Dilan Polat haberlerinde en çok konuşulan detaylardan biri de çiftin çocukları Nilda ve Milan Efe. Herkes bir yandan onlara üzülüyor ve hem yaşananların hem de yaşanacakların onları nasıl etkileyeceğini düşünmeden edemiyor doğal olarak...

Çocuklar için kaygılanan isimlerden biri de Murat Övüç...

Sahne şovları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Murat Övüç, geçtiğimiz dakikalarda Instagram hesabından Dilan ve Engin Polat haberlerine isyan ettiği bir hikaye paylaştı.

Övüç, "Ya lütfen artık ya! Yani bu işin... Gazeteciler, hukuk, devlet tabii ki onların cezasını verecek. Cezaları varsa devlet onların cezasını verecek. Ama artık şu gereksiz insanlar, bir susabilir misiniz? Yeter artık bu insanlardan prim yaptığınız ya!" dedi.

Ardından, 'İki tane evlat var. Bir tane genç kız var, okula gitmek istemiyor, arkadaşları kızla alay ediyor. Bu kız depresyonda. Küçük bir erkek evlat var, bu çocuğun geleceği var, delikanlılığı var. Şu gereksiz insanlar bi sussun ya. Bir susun ya, Allah sizin bin türlü cezanızı versin. Sizin evlatlarınız yok mu? Bırakın onların cezasını devlet verecek. Bir susun artık!' diye bağırdı.

İşte Övüç'ün isyanını dile getirdiği o anlar:

Popüler İçerikler

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras Hakkında Soruşturma Başlatıldı
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Tahminler Şaşırtıcı: Bilim İnsanları 1.000 Yıl Sonra Nasıl Görüneceğimizi Açıkladı!
Tahminler Şaşırtıcı: Bilim İnsanları 1.000 Yıl Sonra Nasıl Görüneceğimizi Açıkladı!
Birleşmiş Milletler’de Dikkat Çeken Anlar: BM Moderatörüne “Turkey Değil Türkiye” Uyarısı
Birleşmiş Milletler’de Dikkat Çeken Anlar: BM Moderatörüne “Turkey Değil Türkiye” Uyarısı
YORUMLAR
06.11.2023

her b..u yerken çocuk yok yakalanınca aman da çocuklarım oldu cnm ya

Pasif Kullanıcı
06.11.2023

malum kisiye yalaklanip zirlamaktan baska vasfi olmayan tiktak ovunc konustu, gereksiz insan olarak susabilirsin.

06.11.2023

her konuda sıkışınca hemen çocuğa bağlamayacaksan konuş,neyse 2028 akp yozgat mv adayı murat övüç ablamı pardon abimi bu sefer fazla kızdırdık. sustum 🤐

TÜM YORUMLARI OKU (37)