Murat Kurum Esprisi Başına Dert Oldu! AKM'den Kovulan Komedyen Metin Zakoğlu'na, İBB Kapılarını Açtı

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum hakkında espri yaptığı gerekçesiyle Kültür Bakanlığı'na bağlı AKM'deki gösterileri iptal edilen Metin Zakoğlu için harekete geçildi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Komedyen ve tiyatrocu Metin Zaloğlu, AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum’un Küçükçekmece’ye Anadolu Yakası'nda demesi üzerinden yaptığı şaka sonrasında Atatürk Kültür Merkezi'nden (AKM) kovuldu! Metin Zakoğlu’nun 5 oyunu Kültür Bakanlığı tarafından iptal edilmişti.

Gösterileri iptal edilen komedyen Metin Zakoğlu‘na İstanbul Büyükşehir Belediyesi kapılarını açtı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Zakoğlu’nun gösterilerinin İBB'ye bağlı Metrohan’da izlenebileceğini söyledi.

Polat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Salon sözleşmesi iptal edilen Metin Zakoğlu’nu yalnız bırakmıyoruz. İBB salonlarımız seyirci ve sanatçılarımızındır. Oyununu çok yakında restore edip İstanbul’a kazandırdığımız MetroHan’da izleyebilirsiniz. İstanbul’a kaybettiği kültür ve sanat şehri kimliğini tekrar kazandıracağız.”

Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Reklam Panosu Can Aldı: 8 Ölü, 59 Yaralı
Neler Oluyor? Diyarbakır Cezaevinde Çok Sayıda Mahkum Yedikleri Yemekten Zehirlendi
Ankara Ülkü Ocakları Yöneticisinden Tehditli Mesaj: "Kahpenin Dirisi Yetmiyormuş Gibi Bir de Ölüsü..."

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
14.05.2024

Ülkedeki tüm eşek şakalarını kendileri yaptığı için kimseye tahammül göstermiyorlar.

14.05.2024

bakın bunu sizlerde yaptınız, yapıyorsunuz. sakın yurt dışına falan gitmeyin dönüşte murat kurum ile taşak geçtiğiniz için ülkeye alinmama ihtimaliniz var. siz her ne kadar bu ülkeyi it köpeğe bırakmayız deseniz bile burasi akp nin ülkesi kafanıza vura vura anlatmaya çalışıyorlar. sanki murat kurumun geri zekalı olması bizim suçumuz. sanki liyakatsiz bir götvereni ibb adayı biz yaptık.

14.05.2024

kendisinin nasıl iyi bir komedyen olduğunu biliyorsunuz her seçimde o ilginç sözleri ile bizi çok güldürdün, sayın Murat kurum,kesin AKM de sana yer olmadığı için böyle güzide güzel bir sanatçıyı kovdum bahanen de cuk oturmuş.Ama keşke İBB ye başvurmayı düşünseydin,.Bak İBB yer varmış sana da bir gün ayarladık.🤪😜🤣👎

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ